FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO EXCLUSIV » Nasser a semnat cu Dinamo, azi face primul antrenament în Antalya

Articol de , , - Publicat marti, 24 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2012 10:19

Dat afară de U Cluj, francezul de origine algeriană a fost luat de roş-albi. "Sper să contribui la cîştigarea campionatului", a spus închizătorul

Strătilă, Curtean şi Cosmin Matei au fost considerate achiziţii insuficiente de către şefii liderului, care au decis să mai aducă întăriri lotului pregătit de Ciobotariu. Ieri, Cristi Borcea l-a convins pe Nasser Menassel să devină "cîine" , mai ales că mijlocaşul de 29 de ani era liber de contract după ce fusese pus pe liber de U Cluj şi n-a avut pretenţii financiare exagerate. Contractul este pînă în vară, cu opţiune de prelungire pe încă un an.

"A fost dorinţa expresă a lui Ciobi, a lucrat cu Nasser la Otopeni şi-l cunoaşte bine", a explicat Borcea raţiunea acestui transfer, care a născut discuţii aprinse în Ştefan cel Mare, mulţi din club considerînd că francezul nu merita adus. "Voi purta cu mîndrie tricoul alb-roşu şi sper să pun umărul la cîştigarea campionatului", a mărturisit Menassel la sosirea în cantonamentul echipei din Antalya, luni noapte. Azi va face primul antrenament sub comanda lui Liviu Ciobotariu.

1 gol are Nasser în 79 de partide de Liga 1

Vezi imagini cu Nasser la sosirea în Antalya în galeria foto de mai jos!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (99)
andreibaesu
andreibaesu  •  24 Ianuarie 2012, 16:47
Postat de dinamo4eva pe 24 Ianuarie 2012, 09:53

eu nu zic ca mai trebuie tranferuri , DAR CUMPARATI FRATE UN FUNDAS STANGA ca stam in Pulhac care nu a mai jucat fotbal de cand a plecat de la Dinamo.

eu cred ca ne trebuie unul stanga si unul dreapta! ideal ar fi ungurusanu care a fost si el lasat pe liber de U! pe stanga ne trebuie ori salageanu ori cardoso!

ronaldo77
ronaldo77  •  24 Ianuarie 2012, 09:56

vai de capu` lorrr, halallll

dinamo4eva
dinamo4eva  •  24 Ianuarie 2012, 09:53

eu nu zic ca mai trebuie tranferuri , DAR CUMPARATI FRATE UN FUNDAS STANGA ca stam in Pulhac care nu a mai jucat fotbal de cand a plecat de la Dinamo.

Vezi toate comentariile (99)
Comentează