Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2011 17:08

Suporterii Universităţii au venit azi la cimirul Bellu, din capitală, pentru a-l comemora pe unul dintre cei mai mari susţinători ai echipei alb-albastre.

Azi se împlineşte un an de la moartea lui Adrian Păunescu. Poetul a decedat în dimineaţa zilei de 5 noiembrie 2010, la vîrsta de 67 de ani, în urma unui stop cardiac.

VEZI GALERIA FOTO

Cei aproximativ 50 de fani au desfăşurat un banner pe care scria "De ce să vă spunem La revedere? N-am mai avea nici un motiv, "Adio" pentru a ce vă cere, că nu v-am pierdut definitiv", Adrian Păunescu - Ştiinţa.

Dintre scandări nu au lipsit nici " Te vom iubi mereu", "Nu te vom uita niciodată" sau "Păunescu, Ştiinţa".

"Am venit să comemorăm un om care a făcut atîtea pentru Craiova. Nu-l vom uita niciodată, în fiecare an vom fi prezenţi în Bucureşti la mormîntul lui", a declarat liderul suporterilor craioveni.

Adrian Păunescu a fost unul din creatorii marii echipe a Universităţii din anii ’80, pentru care a compus şi un cîntec devenit între timp imnul clubului din Bănie. “Cîntec pentru Oltenia” este considerat şi astăzi cel mai frumos imn al unei echipe romîneşti. Acesta a putut fi auzit înaintea fiecărei partide disputate de Universitatea pe stadionul “Ion Oblemenco”.

VIDEO Imagini cutremurătoare cu imnul Craiovei intonat de întreg stadionul după moartea lui  Adrian Păunescu

La cimitirul Belu au fost prezenţi şi membri ai familiei, precum şi Directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioaniţoaia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”