FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Gazeta a intrat în vestiarul Stelei! Mesaj şocant pe locul lui Gabi Matei: "Le f..e pe Pamfile şi Botcari! RETARD ŞEF"

Gabriel Matei +3   FOTO
Gabriel Matei

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 11 octombrie 2014 10:47

Două pagini speciale în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor dezvăluie mesajele amuzante, unele şocante, din vestiarul Stelei! Într-o incursiune unică, află din ziarul de astăzi ce mesaje au scris steliştii pentru Keşeru, Sînmărtean şi ceilalţi oameni ai lui Costel Gîlcă

De departe cel mai interesant este mesajul lăsat lui Gabi Matei! Deasupra locului său în vestiar, fundaşul dreapta s-a ales cu un mesaj, scris pe o foaie A4, din partea coechipierilor săi.

Acesta face trimitere la relaţiile pe care Gabi Matei, 24 de ani, le-a avut în ultimii ani cu diverse fete controversate din lumea mondenă, cum ar fi Mădălina Pamfile şi Denisa Botcari. Ce conţine mesajul pentru el din vestiar?

“Pamfile = retard! Botcari = retard! Matei le f..e pe amîndouă. Retard şef!!!” Stelistul a avut-o ca iubită, în 2013, pentru cîteva luni pe Mădălina Pamfile, atunci cînd a avut o tentativă de sinucidere după ce aceasta a decis să-l părăsească, el ajungînd chiar la Spitalul Floreasca, imobilizat.

La începutul acestui an a avut o relaţie de scurtă durată şi cu Denisa Botcari, cea care a pozat pentru Playboy în iulie 2014 şi care a mai fost iubita, printre alţii, a lui Adrian Cristea, Mihai Costea, Stefan Nikolici şi Cristian Daminuţă.

Celalalte mesaje le poţi găsi în ziar, dar şi pe platforma Gazeta Digitală, acolo unde, în fiecare zi, poţi citi ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
breitner
breitner  •  12 Octombrie 2014, 17:01

"...Denisa Botcari, cea care a pozat pentru Playboy în iulie 2014 şi care a mai fost iubita, printre alţii, a lui Adrian Cristea, Mihai Costea, Stefan Nikolici şi Cristian Daminuţă.". adica coarda pentru cei cu bani!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  11 Octombrie 2014, 21:52

ziaristi gsp= sefii retardatilor!

1745flo
1745flo  •  11 Octombrie 2014, 20:42

Retardati!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close