FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN MEDIAŞ

FOTO În ciuda protestelor Rapidului, Dinamo o ţine una şi bună: vinde bilete pentru National Arena

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 28 februarie 2012 16:05

Chiar dacă giuleştenii au reacţionat după ce Dinamo a cerut ca partida cu Gaz Metan să se dispute pe Arena Naţională, clubul din Ştefan cel Mare continuă să vîndă bilete din care reiese că partida se va juca pe cel mai nou stadion al Capitalei

Astfel, la casele stadionului " Dinamo", fanii echipei puteau achiziţiona în continuare bilete imprimate cu numele Stadionului Naţional.

În urmă cu cîteva ore, printr-o reacţie postată pe pagina de Facebook a clubului, Rapid a cerut practic conducerii Ligii să refuze solicitarea "cîinilor", aducînd aminte de un episod similar din trecut: "Sperăm ca Liga să judece cu aceeaşi unitate de măsură.

Cînd am fost în situaţia în care este Dinamo acum, nu ni s-a permis să jucăm în Giuleşti invocîndu-se faptul că am comunicat intenţia noastră prea tîrziu şi am fost obligaţi să disputăm meciul cu FC Braşov în Regie. Sîntem convinşi că regulamentul e acelaşi pentru toate echipele, indiferent de numele şi tutela lor".

Dumitru Dragomir anunţase iniţial la Radio GSP că locaţia partidei Dinamo - Gaz Metan nu se mai poate schimba din cauză că cererea a fost depusă cu mai puţin de 7 zile înainte.

Ulterior, a revenit la gînduri mai bune faţă de dinamovişti şi a dat de înţeles că meciul se va putea juca pe Arena Naţională dacă se ajunge la o înţelegere între cele două cluburi. În această dimineaţă, Dragomir a anunţat că cei de la Mediaş şi-au dat acceptul de a evolua pe Arena Naţională.

Citește și:

Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Nationala
Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Euro 2024
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (454)
raszzvan
raszzvan  •  01 Martie 2012, 17:27

baii.....pan' la urma la cat este meciul??? la 22.20 sau la 20.20??? pe gsp scrie 22.30 pe bilet 20.20 pe site-urile de pariuri tot la 20.20 pana la urma la cat e meciul?!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 Martie 2012, 14:17
Postat de saviola2_8 pe 29 Februarie 2012, 00:32

bai fratilor, voi v`ati pus pe capu meu, deci pariu e doar cu biancorossi da? sa va fie clar:))) oi fi eu prost, dar nici chiar asa:))) p.s. lu` samertx ii dau un premiu un bax pilsenr indiferent de cine castiga titlul, nu de alta dar e un mos tare cool si`i dau cu placere:| restu abtienti`va, pai ce inseamna asta? cioranie pe fatsa:| nu mai dau nimic gata!:))))

Comentariul tău...Vezi ca ai promis altcuiva...prima bere pe sezon !

samertx
samertx  •  29 Februarie 2012, 01:11
Postat de biancorossi pe 29 Februarie 2012, 01:02

ma retrag la un Has Deu (HD) noapte buna.

Mie mi-a crăpat acerul din dotare, cheap stuff. Are febră. Baftă tuturor , în special specialilor ce iubesc DINAMO!!!

Vezi toate comentariile (454)
Comentează