FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

FOTO Jucătorii Oţelului, asaltaţi de fani la reunire! Lotul complet şi noutăţile lui Tănase

Articol de - Publicat joi, 10 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 10 ianuarie 2013 14:52

Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi au încheiat vacanţa şi s-au reunit astăzi în vederea pregătirii returului de campionat. În ciuda vremii geroase, aproximativ 200 de suporteri gălăţeni au fost prezenţi la primul antrenament al oţelarilor şi le-au transmis acestora obiectivul din 2013: cîştigarea Cupei României.

Viorel Tănase a avut la dispoziţie un numar 31 de jucători, noutăţile din aceasta iarnă finid Cosmin Vancea, Victoraş Astafei şi Alexandru Zaharia, jucători cu care Oţelul a parafat deja angajamente. Stelian Cucu şi Daniel Popescu de la concitadina Dunărea vor susţine probe de joc, în timp ce juniorii Mihai Adăscăliţei, Alexandru Tudorie şi Auraş Ghoreanu au fost promovaţi de la echipa secundă şi se vor pregăti cu echipa mare. Un alt nou-venit, Daud Gazale, este aşteptat să sosească la Galaţi sîmbătă, atunci cînd vor veni şi Cleidimar Didi, Tadas Simaitis şi Bruce inkango, toţi fiind învoiţi de tehnicianul gălăţean.

Iată lotul prezent la reunire:

Portari: Cristian Brăneţ, Branko Grahovac

Fundaşi: Cornel Rîpă, Marian Cîrjă, Cristian Sîrghi, Sergiu Costin, Lucian Murgoci, Milan Perendija, Alexandru Benga, Zoran Ljubinkovici, Enes Sipovici, Samoel Cojoc, Silviu Ilie, Dan Popescu (în probe de la FCM Dunărea), Stelian Cucu (în probe de la FCM Dunărea)

Mijlocaşi: Cătălin Iorga, Ionuţ Neagu, Gabriel Giurgiu, Ioan Filip, Liviu Băjenaru, Mihai Adăscăliţei (Oţelul II), Victoraş Astafei (transferat de la FCM Tg. Mureş), Alexandru Zaharia (transferat de la CS Severin), Auraş Gohoreanu (Oţelul II)

Atacanţi: Jaka Stromajer, Gabriel Paraschiv, Bogdan Chipirliu, Marius Pena, Bratislav Punosevac, Alexandru Tudorie (Oţelul II), Cosmin Vancea (transferat de la FCM Tg. Mureş).

Oţelul Galaţi va susţine în această iarnă două stagii de pregătire, unul în Poiana Braşov (17-29 ianuarie) şi altul în Spania, la Sotogrande, lângă Marbella (3-21 februarie). Pe timpul cantonamentului din Peninsula Iberică, roş-alb-albaştrii vor participa la două turnee amicale care le asigură şapte meciuri cu adversari redutabili. Oţelarii au parafat una dintre partidele din Spania, cea cu FK Spartak Moscova.

Viorel Tănase : "Sînt mulţumit de transferurile realizate, este posibil să mai aducem un vîrf de atac. Sper ca noile achiziţii să dea culoare jocului nostru".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
cobra234
cobra234  •  10 Ianuarie 2013, 19:41
Postat de manieroht pe 10 Ianuarie 2013, 16:18

31 prezenti plus 4 asteptati, asta inseamna 35. Chiar si daca eliminam cei 2 jucatori aflati in probe si cei 2 de la Otelul II raman 31. Cam multi, inclin sa zic.

MAI STIM O ECHIPA CU 35 DE JUCATORI,SI A AJUNS LA INSOLVENTA,,SE NUMESTE RAPID,,AVETI GRIJA , CA U LOT NUMEROS NU MIROASE BINE

manieroht
manieroht  •  10 Ianuarie 2013, 16:18

31 prezenti plus 4 asteptati, asta inseamna 35. Chiar si daca eliminam cei 2 jucatori aflati in probe si cei 2 de la Otelul II raman 31. Cam multi, inclin sa zic.

blaustein
blaustein  •  10 Ianuarie 2013, 15:58

Otelul mereu a excelat la descoperirea de noi fotbalisti speram ca si acestia sa demonstreze. Pacat de problemele interne la nivel de conducere cand nu stiau cum sa se mai bata pentru banii din UCL. Acum, cu noua conducere, sa speram ca nu vor mai fi probleme si doar liniste catre performanta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează