FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Lemnaru a fost prezentat la Steaua » Ce număr şi-a ales atacantul şi mesajul pentru Gâlcă. Încă două transferuri în Ghencea!

Articol de - Publicat vineri, 25 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 iulie 2014 12:54

Valentin Lemnaru a fost prezentat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc la stadionul Ghencea. Fostul atacant al lui "U" Cluj a vorbit despre noua sa echipă şi noile obiective personale.

Atacantul şi-a ales numărul 19 şi a fost deja trecut de stelişti pe lista UEFA, astfel că poate evolua chiar de miercuri în meciul cu kazahii de la Aktobe.

"E un pas important în cariera mea, mă bucur că am semnat. Au fost ceva oferte din străinătate, dar am preferat să vin la Steaua. Îmi doresc să joc aici, să demonstrez că am valoare. Alt motiv pentru care am venit este că îmi doresc să ajung la naţională.

Nu are importanţă faptul că am ajuns la Steaua la 30 de ani. Mai bine mai tîrziu decît niciodată. Îmi doresc să mă integrez cît mai repede şi să marchez mai mult decît am facut-o la U Cluj", a spus Lemnaru, care i-a transmis indirect lui Gâlcă: "Eu sînt pregătit să intru şi mîine cu Rapidul!".

13 goluri a marcat Lemnaru pt U Cluj sezonul trecut

"Vali a fost trecut deja pe lista UEFA. E un atacant aşa cum ne-am dorit"
Valeriu Argăseală

Mai vin un închizător şi un fundaş
Argăseală a mai anunţat transferuri: "Pista Breeveld rămîne deschisă, dar dacă Pandurii nu înţelege să scadă din preţul uriaş vom apela la varianta de rezervă. De asemenea, există posibilitatea să vină şi un fundaş".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (99)
talpaiadului
talpaiadului  •  25 Iulie 2014, 23:23
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

- ce-ai, ba, dinamovistule? Tu esti o nevertebrata. - dinamovist esti tu cu t@c'tu. E o jignire mult mai mare sa fii facut dinamovist decat nevertebrata. Priceless!

decuadi
decuadi  •  25 Iulie 2014, 19:27
Postat de anthony.p pe 25 Iulie 2014, 18:49

chiar daca ne-am mai "gratulat" cu ceva invective la afacearea aceasta ai o bere de la mine!

ma, inteleg ca ne injuram, inteleg ca fiecare o tine pe a lui. dar randum asta aka the blatistul valah (ca aia care au mai multe conturi si o dau in diverse pe aici sunt niste blatisti ordinari) o tine langa pe a lui. numai steaua e drepata pe lumea asta, etc. daca zic eu ca stelist ceva de steaua, ceea ce poate fi corect, pt ca de obicei sunt obiectiv (exceptie cand nu vreau sa fiu, nu ca nu pot), incepe ca esti dinamovist, ca iti bat p... le de tine dinamovistii si etc. Dupa care trebuie sa zica ceva de basescu idolul lui/lor si de ciuma portocalie si ca o sa intre toti la puscarie inclusiv eu. Iar eu ma enervez si ii iau m@ mica in c()c.

anthony.p
anthony.p  •  25 Iulie 2014, 18:49
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

chiar daca ne-am mai "gratulat" cu ceva invective la afacearea aceasta ai o bere de la mine!

Vezi toate comentariile (99)
Comentează