FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

FOTO Lucrările la arena ”Ion Oblemenco” sunt în întârziere, dar Olguța Vasilescu garantează: "Va fi ceva fără precedent!"

Cine vrea să urmească stadiul lucrărilor de la Craiova poate accesa camera live de pe site-ul csuc.ro // Foto: Facebook +3   FOTO
Cine vrea să urmească stadiul lucrărilor de la Craiova poate accesa camera live de pe site-ul csuc.ro // Foto: Facebook

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2017 00:00

Lucrările la noua arenă "Ion Oblemenco" sunt într-o mică întârziere, însă fostul primar al Craiova, Lia Vasilescu, garantează că noua arena va fi unică în România.

Bijuteria de 46,3 milioane de euro, atât cât va costa noul complex pe care Universitatea își va juca meciurile de acasă din viitorul sezon, prinde contur.

În urmă cu două zile, fostul primar din Bănie, Lia Olguța Vasilescu, actualmente ministru al Muncii în Guvernul Grindeanu, a făcut o vizită-fulger la Craiova pentru a vedea stadiul lucrărilor de la stadion.

"S-a dat jos macaraua turn de la Peluza Sud, s-au montat porțile și gardurile perimetrale, au sosit toți turnicheții și toate lifturile, se montează tâmplăria la hotel și la tribuna oficială și se lucrează la podurile de acces pentru public.

Săptămâna viitoare se montează și acoperișul alb cameleon, care își va schimba nuanța în funcție de lumina solară. Lucrările sunt puțin întârziate, într-adevăr, însă va ieși ceva fără precedent în România!", a spus Vasilescu despre lucrările arenei care va aveao capacitate de 30.854 de locuri.

De precizat că ultrașii din galeria Științei au solicitat Primăriei ca peluza ocupată de ei să fie dotată cu scaune în sistem "safe standing", acestea permiţând suporterilor să stea în picioare pentru a-şi încuraja echipa.

"E visul fiecăruia dintre noi să ajungem pe acest nou stadion al Craiovei. Sper ca rezultatele pozitive pe care le va obține Universitatea pe viitor să aducă din nou, în tribune, peste 30.000 de suporteri"
Ion Geolgău, ex-atacant Craiova Maxima

Împărţirea stadionului pe etaje:

  • parter: administraţie, alimentaţie publică, prim-ajutor, locuri cazare, zonă VIP, zonă media, spaţii tehnice, parcare, zonă mixtă, locuri de depozitare
  • etaj 1: cazare, zonă public, zonă media, spaţii tehnice
  • etaj 2: zonă public, zonă VIP, alimentaţie publică, cazare, zonă media, spaţii tehnice
  • etaj 3: zonă VIP, alimentaţie publică, cazare, zonă media, spaţii tehnice
  • etaj 4: zonă media, zonă VIP (skybox-cu vedere la teren), spaţii tehnice
  • etaj 5: alimentaţie publică, prim-ajutor, zonă media, spaţii tehnice

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează