FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - FC VASLUI 1-2

FOTO » Marius Constantin şi Zappino, primul antrenament cu Hizo la Vaslui

Marius Constantin s-a alăturat echipei lui Viorel Hizo +12   FOTO
Marius Constantin s-a alăturat echipei lui Viorel Hizo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 31 august 2011 19:59

După ce au parafat înţelegeri cu Vaslui, fundaşul Marius Constantin şi portarul brazilian Massimo Zappino s-au prezentat deja la antrenamentele "galben-verzilor".

Cei doi vor putea legitimaţi după 6 septembrie, atunci cînd va expira interdicţia moldovenilor la transferuri.  La prima şedinţă de pregătire brazilianul Zappino a stat mai mult alături de Adailton, apoi a lucrat împreună cu antrenorul de portari. La antrenament a participat şi finanţatorul Adrian Porumboiu. Zappino a semnat un contract pe doi ani de zile.

Marius Constantin nu a mai evoluat de patru luni, iar în ultima perioadă s-a pregătit cu echipa a doua a Rapidului. Viorel Hizo speră să îl poaă folosi cît mai repede în echipă, mai ales că se confruntă cu mari probleme de lot. De la antrenament a lipsit Lucian Sînmărtean, accidentat, care s-a pregătit în sala de forţă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
comunist
comunist  •  03 Septembrie 2011, 12:06
Postat de imperator pe 31 August 2011, 21:55

Emblema rapidului a ajuns la Vaslui ? :)

Daca emblema stelei a plecat la portofele in Franta nu se puteau lasa rapidistii.

zanbogdan
zanbogdan  •  01 Septembrie 2011, 00:45

marius vei fii cel mai bun o sa vezi respect 4 ever pt tot ce ai facut la RAPID TE VOM IUBI ORIUNDE AI FI !!!!!!!!!!!!

demolator74
demolator74  •  01 Septembrie 2011, 00:17

//marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 A inceput un nou joc de strategie economica in care vei putea transforma moneda virtuala in bani adevarati... Fi-ti printre primii care va inscrieti gratuit folosind adresa de mai sus si aratati-va calitatile de economist!?! Va doresc distractie placuta si de ce nu , SPOR LA BANI!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează