FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Masaj cu bere! » Dinamo şi Mulţescu au revoluţionat ieri metodele de recuperare după un antrenament solicitant

Unul dintre maseurii echipei a fost desemnat cu împărţitul cutiilor de bere +5   FOTO
Unul dintre maseurii echipei a fost desemnat cu împărţitul cutiilor de bere

Articol de , - Publicat vineri, 05 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 04 iulie 2013 21:36

"Cîinii" şi-au adus bere la antrenament! Nu este nici glumă, iar informaţia se poate verifica lesne vizionînd fotografiile de ieri, de la Oulton Hall.

Jucătorii au fost surprinşi, spre finalul şedinţei de pregătire, să vadă cum masorii echipei au adus doze de bere, extrem de reci, la teren. Nici n-au apucat să întrebe de ce şi pentru ce sînt cutiile argintii - Pape Abdouallaye oferind momentul "evenimentului" fiindcă a vrut s-o deschidă, dar fîsîitul dozei l-a alertat pe Mulţescu, care l-a dojenit, parental -, preparatorul fizic Dorel Chiriac transmiţîndu-le jucătorilor că trebuie să-şi maseze musculatura picioarelor, fără teamă, cu berea din dotare.

"Hai că mîine prindeţi prima pagină din Gazetă!", i-a transmis Alexe lui Chiriac. "Dacă luăm campionatul, TRX va fi istorie, dozele de bere vor fi la modă pentru toate echipele din România", s-a amuzat Nica. "Sau poate facem masaj cu şampanie", a comentat un altul. "Ar mai merge încă o bere să se simtă mai bine pe picior", a rîs un altul. "Berea se returnează! Sau o beţi diseară, la cină, dacă poftiţi", a anunţat Mulţescu, surîzător, mulţumit că jucătorii erau zîmbitori după antrenamentul destul de solicitant.


"Masajul cu cutiile de bere este mai bun decît cel cu pungi de gheaţă. Este mai solicitant, trebuie masat cu forţă, fără frică. Avem minte, sîntem inventivi noi, românii!"
Gigi Mulţescu, antrenor Dinamo

"N-am avut gheaţă. E o metodă inedită, amuzantă, lucrezi cu spor, cu plăcere. Unii colegi au crezut că e berea pentru victoria din primul amical"
Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (9)
plischi
plischi  •  05 Iulie 2013, 10:59

daca ar incerca cu visiki, s-ar reusi un masaj si mai tare, gradele minus de la frigidor plus gradele celelalte din sticla, ar fi extra in comparatie cu 5 grade de la bere. ps: ma surprinde ca textul dv. nu are rubrica de comentarii in care nu se poate intra, asa cum se petrece la alti coleg. o fi ceva legat de persoana mea sau sunt mai pretentiosi la comentarii?

alyncl
alyncl  •  05 Iulie 2013, 10:24

ciobanul moare de dorul libertatii si prostii din curtea sa de grija altuia...

fcd18
fcd18  •  05 Iulie 2013, 09:37
Postat de skrap pe 05 Iulie 2013, 01:39

cam la nivelul asta se afla dinamo, si vor sa vanda jucatori cu 5 milioane, tot lotul valoreaza 5 milioane... E un antrenament senzational, foarte profesionist, l-am vazut in liga a 5-a din romania, isi masau gatu cu berile, si Barcelona la reunire o sa faca pregatire cu cutii de bere, ati observat ca baietii de la dinamoia sunt cam obsedati de Steaua? si finantatorul, si antrenorul, si jucatorii, numai la Steaua se gandesc, numai pe Steaua o au ca exemplu, cred ca astia in cantomament au postere cu Steaua pe perete, tot ce auzi din gura lor "asa e si la Steaua", "asa face si Steaua", "si Steaua face ca noi", "Si la Steaua e asa", numai lucrurile astea

Şi eu mă gândesc zilnic la steaua! Când mă duc să mă piş, îmi imaginez că în WC e stema stelei. Fac drept la ţintă! Oricum, tu eşţi un prost ce n-am văzut.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează