FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

FOTO Mircea Rednic a început ieri al doilea mandat pe banca "lupilor", cu 2.000 de fani în tribune: "Petrolul nu se refuză"

Articol de , - Publicat marti, 13 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 12 ianuarie 2015 19:58

"Puriul" a avut la dispoziţie 19 jucători. Gerson e ca şi plecat. Noul antrenor spune că a vorbit deja cu impresarii fotbaliştilor aflaţi la final de contract, sperînd să-i convingă să continue la Ploieşti. Principala ţintă e Alcenat

A doua descălecare a lui Mircea Rednic la Ploieşti, cu Valentin Sinescu în postura de secund, a început la o temperatură de 5 grade în termometre şi la nivelul de fierbere în tribune. Aproape 2.000 de suporteri au întîmpinat prima ieşire pe gazon a galben-albaştrilor în 2015, iar petardele şi fumigenele au explodat chiar lîngă gleznele jucătorilor şi antrenorilor prezenţi la reunire!

Numele lui Pecanha şi Alcenat au fost cele mai scandate de suporteri, cu toate că brazilianul a lipsit motivat de la şedinţa de acomodare de ieri. Iar în afara portarului n-au răspuns la apel, cu întîrzieri anunţate, alţi şase oameni: Fanchone, Mustivar, Alcenat, Teixeira, Hadad şi Gerson.

Fundaşul dreapta din Haiti va veni direct în cantonamentul din Antalya, care începe pe 15 ianuarie. În schimb, Gerson e probabil ca şi plecat. "A anunţat că are ofertă şi doreşte să părăsească Petrolul", a declarat Rednic în conferinţa de presă.

Eşarfa prevestitoare
"Puriul" a încercat să fie destins la întoarcerea pe "Ilie Oană". A venit purtînd la gît o eşarfă pe care i-o lăsase la finalul turului magazinerul Bebe Ioniţă: "Am venit la un meci şi mi-a zis s-o păstrez că nu se ştie cînd am nevoie de ea. Uite că s-a întîmplat repede!". Apoi a zîmbit cînd a vorbit de colaborarea cu şefa de conjunctură a clubului, Clarisa Vîrcioroveanu, consoarta lui Dan Capră, finanţatorul arestat: "Eee, am discutat de două ori... frumoasă!".

Şi a completat că revenirea la Ploieşti a ţinut şi de faptul că "un club ca Petrolul nu se refuză, chiar dacă e situaţia de acum. Obiectivele rămîn în picioare, locurile 1-3 şi Cupa României. Mă simt liniştit din experienţă şi pentru că îi cunosc foarte bine pe oamenii cu care voi lucra la Ploieşti. Sigur, am semnat deocamdată doar pe 6 luni, pentru a aştepta să se limpezească, poate, lucrurile pînă la vară, dar asta nu înseamnă că am venit cu alte gînduri decît pentru performanţă".

"Vreau să ofer spectacol!"
A promis şi spectacol pentru fani: "Vreau să joc 4-4-2, un sistem ofensiv, fiindcă ştiu foarte bine că lumea vrea aici goluri multe şi un joc avîntat". Iar în faţa pericolului de a a pierde din lot jucători exponenţiali chiar în această pauză competiţională, a lansat o provocare misterioasă: "Am vorbit deja cu impresarii fotbaliştilor şi e foarte posibil să continue. Eu n-aş lăsa Petrolul, ca jucător, doar să plec în altă parte, fără să existe oferte ferme. Sigur, dacă vor apărea propuneri convenabile pentru club, nu se va opune nimeni, dar e cert că nu vom rămîne descoperiţi".

"Vorbesc de două ori pe zi cu Capră"
Directorul general al Petrolului, Andi Crîngu, a explicat că, pentru a gestiona situaţia din club, reuşeşte în ultima perioadă să discute mai des cu Dan Capră, aflat în arestul de la Mărgineni: "Vorbim de două ori pe zi din minutele la care are dreptul". Momentan, jucătorii au restante doar salariile ce ar fi trebuit plătite pe 15 decembrie. Banii ar urma să fie achitaţi din drepturile TV, pe care prahovenii speră să le încaseze pînă la finalul lui ianuarie.

Programul amicalelor Petrolului din Antalya
Adversar (ţară) Data
Neftci Baku (Azerbaidjan) 23 ianuarie
Guangzou R&F (China) 26 ianuarie
Bielsko-Biala (Polonia) 28 ianuarie
Lokomotiv Sofia (Bulgaria) 4 februarie
Terek Groznîi (Rusia) 7 februarie
Levski Sofia (Bulgaria) 10 februarie
ŢSKA Sofia (Bulgaria) 12 februarie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Ianuarie 2015, 01:51
Postat de miki23 pe 13 Ianuarie 2015, 19:25

Vom demonstra ca nu ne ducem la vale asa cum vor toti ziaristi servitori,care scriu numai minciuni despre noi iar despre fc salteaua bucuresti zic numai de bine.

stai cuminte, mai miki, viata e frumoasa.)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Ianuarie 2015, 01:51

bine, mai Strambule, vezi ce faci, sa nu o dai pe langa.)

miki23
miki23  •  13 Ianuarie 2015, 19:25

Vom demonstra ca nu ne ducem la vale asa cum vor toti ziaristi servitori,care scriu numai minciuni despre noi iar despre fc salteaua bucuresti zic numai de bine.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează