FOTBAL  »  Superliga  »  GESTURI CARITABILE

FOTO Mobilizare pentru Denis! Fiul lui Costel Enache are nevoie de ajutor, iar jucătorii își vînd tricourile pentru el. Primul e N'Doye

Articol de - Publicat miercuri, 13 mai 2015 14:15

Fotbalistul celor de la ASA Targu Mures, Ousmane N'Doye, a acceptat provocarea venită de la căpitanul echipei FC Botosani, Marius Croitoru, de a-și vinde tricoul în scop caritabil, pentru a-l ajuta pe micuțul Denis Enache, fiul fostului antrenor al Ceahlăului, Costel Enache.

Denis Enache are o tumoare cervicală, iar acum starea lui s-a agravat, avînd nevoie de o interventie chirurgicala.

Ousmane N'Doye a precizat ca nu a stat deloc pe ganduri cand a aflat de aceasta campanie caritabila si crede ca toti jucatorii din Liga 1 ar trebui sa se alature.

"Marius m-a sunat si mi-a spus despre aceasta campanie a lui. Imi este prieten foarte bun de mult timp si mereu vorbim la telefon. Nu stiu cat valoreaza tricoul meu. Tot ce imi doresc este ca Denis sa fie bine si sa-l putem ajuta. Este normal sa ne implicam in aceste campanii si cred ca toti jucatorii din Liga 1 ar trebui sa faca asta. Suntem si noi oameni si nu se stie niciodata ce-ti rezerva viata.

Cum s-a intamplat cu Denis se poate intampla cu oricine dintre noi. Daca poti sa ajuti, de ce sa nu o faci. Cand m-a suant Marius prima data nici nu am stat pe ganduri. Ma bucur ca s-a alaturat si Marius Constantin. Este un gest mic, dar frumos. Sper sa tricoul meu sa fie cel de campion, pentru ca asta este dorinta mea cea mai mare, sa castig campionatul si sa vand tricoul meu pentru un gest caritabil. O sa fie ceva extraordinar.", ne-a declarat Ousmane N'Doye.

Fotbalistul ASA-ului a avut si un mesaj pentru Denis Enache: "Sa fii tare si sa nu te lasi niciodata! Sa lupti pana la capat si totul va fi bine.".

Liderul Ligii I are meci dificil sambata seara, pe teren propriu cu Petrolul Ploiesti, insa N'Doye spune ca adora meciurile grele.

"La cîte campionate am jucat nu mai am emotii. Fotbalul trebuie sa-l joci pana la capat si vom vedea. Cine merita, sa castige. Ne asteapta un meci greu cu Petrolul, dar mie imi plac meciurile grele, nu cele usoare. Pentru asta ma duc la stadion", a completat jucatorul celor de la ASA Targu Mures.

Hadnagy, Acsinte, Patache și Constantinescu iși vînd și ei tricourile

Pe langa Ousmane Ndoye, s-au alaturat campaniei jucatorii Attila Hadnagy, Andrei Patache si Florin Acsinte de la FC Botosani, dar si capitanul celor de la FC Brasov, Marian Constantinescu.

"Asemenea lucruri se fac cu oameni si noi romanii suntem un popor sufletist. Vreau sa multumesc tuturor sportivilor, colegilor mei care fac acelasi lucru ca si mine. Ii multumesc prietenului meu Ousmane, care mi-a trimis tricoul. Multumesc Marian Constantinescu si am inteles ca si Goian se va alatura. Rog jucatorii de la Steaua, de la Dinamo sau Rapid, fosti colegi, daca ar putea si ar avea placerea sa se alature si ei acestei campanii", a spus Marius Croitoru.

Cum poți cumpăra un tricou?

Toti cei care sunt interesati sa achizitioneze unul dintre tricouri este rugat sa trimit un e-mail pe adresa [email protected] cu suma de bani cu care ar dori sa cumpere tricoul, alaturi de date de contact, urmand ca in fiecare zi, pe site-ul oficial al clubului FC Botosani (www.fcbotosani.ro) sa fie afisata suma cea mai mare data pentru fiecare tricou.

Licitatie va dura pana inaintea ultimei runde din Liga 1, atunci cand vor fi anuntati si castigatorii.

De asemenea persoanele care vor să îl ajute pe Denis din punct de vedere financiar o pot face donînd sume de bani în conturile deschise pe numele Denis Constantin Enache la BCR:

Cont LEI : RO79RNCB0679144622770001

Cont EUR: RO52RNCB0679144622770002

cod swift/BIC: RNCBROBU

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  14 Mai 2015, 05:36

Citeste mai atent ultimele rinduri! Este ceva normal,asa ceva se obisnuieste peste tot in lumea buna,nu te agita,nu de alta,dar se poate sa-ti creasca tensiunea,nu te forteaza nimeni sa ajuti pe cineva la nevoie....

alex91ro
alex91ro  •  13 Mai 2015, 19:20

pentru ce dati bai golanilor conturile alea? adica fotbalistii doneaza banii de pe niste tricouri (cand majoritatea din ei castiga cateva mii de euro pe luna) si va asteptati ca noi, p*ulimea, sa dam bani? (cand salariul mediu in romanica e sub 500 de euro)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează