FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ

FOTO Noi proteste ale fanilor roș-albaștri! Mesajul cu care au venit la meciul cu CFR

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 21:42

Câteva sute de suporteri ai Stelei au fost prezenți în peluză la meciul dintre roș-albaștri și CFR Cluj, însă au venit cu un nou mesaj prin care contestă situația în care se află echipa condusă de Becali în acest moment.

După ce Mihai Stoica și Laurențiu Reghecampf au acuzat lipsa fanilor la meciuri, unii suporteri s-au prezentat la meci, însă doar pentru a le reproșa celor de la CSA situația în care se află Steaua acum.

Fanii au venit cu steaguri, însă și cu un mesaj clar: "Din peluze pline, ați transformat totul în ruine! Dreptate pentru Steaua!"

La meciul de pe Arena Națională, dintre Steaua și CFR Cluj, au fost prezenți 3.063 de spectatori. 

7.916
este media de spectatori a Stelei în acest sezon de Liga 1

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
944566122255806
Ghergut Mihaita  •  22 Septembrie 2016, 23:25
Postat de inginerul_reloaded pe 22 Septembrie 2016, 23:11

de asemenea mai era unul cu LIBERALIZATI CONSUMUL DE MARIHUANA si altul al pELUZEI sUD : O MASA CALDA SI PENTRU NOI,DOMNULE BOROI!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  22 Septembrie 2016, 23:11

de asemenea mai era unul cu LIBERALIZATI CONSUMUL DE MARIHUANA si altul al pELUZEI sUD : O MASA CALDA SI PENTRU NOI,DOMNULE BOROI!

lacatusdinamovistu
lacatusdinamovistu  •  22 Septembrie 2016, 23:10

care fani ..noi nu i-am vazut la tv ..au aratat camerele 10-15 insi care se agitau si spargeau seminte in acelasi timp .unu cu portavoce ,nu stiu ce facea cu ea ..impresii .poate a citit si george si se retrage ..dara inca are lapte vacademuls ..pana nu seaca ugeru nu se lasa deloc mstoarce tot ..sa vedem ce spune acum dupa meci ..la inceput radea ca curca la ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează