FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO MM și-a făcut apariția în tribune la Chiajna, alături de Becali, și a fost aplaudat la scenă deschisă

Foto: Raed Krishan +6   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2016 20:23

Tribunalul Ilfov a decis azi ca Mihai Stoica, fostul manager general al Stelei, să fie eliberat condiționat, iar în jurul orei 16:00 a părăsit Penitenciarul Jilava. Vezi detalii.

Mihai Stoica n-a putut sta departe de Steaua și a mers la stadionul din Chiajna, unde formația roș-albastră are meci cu formația locală.

Fostul manager general al campioanei României s-a îmbrățișat cu tot staff-ul Stelei, dar și cu jucătorii. MM Stoica urmărește meciul de la tribuna oficială alături de Argăseală și Gigi Becali.

Vezi AICI meciul liveTEXT dintre Chiajna și Steaua, 0-2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
nefertem
nefertem  •  16 Februarie 2016, 13:26

Celor ce tin cu "echipa" asta nu prea ai ce sa le ceri...

811778982265451
Negoita George  •  16 Februarie 2016, 11:14

Domnilor ,,ziaristi,, sunt atatea subiecte descris si prezentat an ziare si la Tv dar dumneavoastra preferati sa mediatizati niste condamnati . Sunt tineri olimpici sunt sportivi la alte discipline care ar trebui dati exemplu nu niste persoane ,,NULE,,

andinamodrei
andinamodrei  •  16 Februarie 2016, 10:32

Intr-o tara în care sunt promovate specimene ca Tonciu,Bianca Dragusanu , Leo etcetera, MM ar trebui sa fie președinte ... de club

Vezi toate comentariile (52)
Comentează