FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - RAPID

FOTO » Pavlovici a luat "roşu" direct pentru talpă, apoi s-a certat cu Hizo. Deac a fost eliminat şi el

Captură: DigiSport +6   FOTO
Captură: DigiSport

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 decembrie 2011 21:51

În minutul 36, imediat după golul egalizator al Rapidului, mijlocaşul defensiv al Vasluiului, Milos Pavlovici, a văzut direct cartonaşul roşu pentru un atac tare asupra lui Dan Alexa.

Pavlovici i-a aplicat o talpă pe laba piciorului lui Alexa şi a fost trimis imediat la vestiare de arbitrul Istvan Kovacs. Pe drumul spre cabine, sîrbul a avut o contră verbală extrem de dură cu antrenorul său, Viorel Hizo.

Peste doar patru minute, Rapid a marcat golul de 2-1, prin Ciprian Deac, cel care reuşise în minutul 35 să restabilească egalitatea.

În minutul 50, fundaşul Cristian Oros a rămas inert pe gazon după ce a respins cu capul o minge şi s-a lovit cu faţa de gazon în cădere.

Peste doar 4 minute, rapidistul Ciprian Deac a fost şi el eliminat după o intrare asupra unui adversar. Deac a văzut al doilea cartonaş galben, după cel văzut în minutul 17, atunci cînd putea fi eliminat direct după o intervenţie extrem de dură asupra lui Papp.

VEZI MAI JOS IMAGINI CU INTERVENŢIA LUI PAVLOVICI ŞI DISPUTA SA CU HIZO!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
sexilian
sexilian  •  20 Decembrie 2011, 23:38
Postat de geo_extreme pe 20 Decembrie 2011, 22:13

asta nu-i nimic. eu l-as omori pe chirurghul asta . zic sa fiu om cu voi, da nu se poate cu voi bai rapidisti infecti ! asta o ura aveti pe steaua ..incat va da D-zeu numai ghinioane ! huooo

paracioasa ti-a spus si jurase ca tace biata femeie cred ca ai drogato smechere

sexilian
sexilian  •  20 Decembrie 2011, 23:34

baiatul ala care a trecut nilul si se da ziarist cat plateste sa vorbeasca de parca masa la facut in iesle, ba ai fugit de acasa ca dupa cum arati trebuiai facut sunci la cum arati, tu si putinaru nu postiti sau bisnita zgaila ca alti invitati nu ai numai nimicuri umane

anne1970_ar
anne1970_ar  •  20 Decembrie 2011, 23:23

Ce imbecil dolofanul 2 de la fanatik show: intrare intarziata.. putea sa-i faca zob metatarsul.. binenteles intarziat..Oare cei doi obezi de la digi tv au pus in viata lor piciorul pe o minge de fotbal sau ei sunt specialisti la furculite?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează