FOTBAL  »  Superliga  »  SUPORTERI

FOTO Penibil! Număr ridicol de mic al biletelor vândute la un meci din Liga 1

Captură TV Dolce Sport +5   FOTO
Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 februarie 2017 18:04

Principala problemă a Ligii 1 continuă să fie lipsa spectatorilor la meciuri! În afara meciului de ieri dintre CSU Craiova și Steaua unde au fost 15.000 de oameni pe stadion, în fotbalul nostru tot mai des bate vântul.

Asta s-a văzut și astăzi la meciul dintre Pandurii și Concordia Chiajna, care s-a disputat pe stadionul din Severin: 19 bilete s-au vândut pentru partida de astăzi!

Printre cumpărători s-au numărat și doi "ultrași" ai Concordiei Chiajna, care au venit alături de echipă tocmai de lângă Capitală.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
113057495799230
Dorin Dorin  •  19 Februarie 2017, 21:53

asta e consecinta ,atat timp cat becali hotaraste tot in fotbalul romanesc alte pretentii sa nu mai avem sa ajuns ca pe timpul comunismului ,distruge echipe,meciuri aranjate cu arbitri,jucatori impresariati de femeia palmier in plus acest fcsb promovat intens de media gen gsp,protv,*** mai vreti spectatori,inca stam bine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  19 Februarie 2017, 20:11

Dar de clona *** cu echipa lui Pandele cand s-au vandut 900 de bilete nu aveti voie sa scrieti?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  19 Februarie 2017, 19:53

Cine saracia mai are chef sa vada meciuri de fotbal, in care eroii pricipali sint *** cuplului iorgu&briketa? Trimisi-***-la furat, de catre cei doi ***. Aceasta se intimpla, atunci cind fotbalul, este condus de politic:psd!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează