FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA

FOTO Prima bătaie din istoria stadionului! » Cum i-au păcălit dinamoviştii pe jandarmi

Doi suporteri rivali se măcelăresc, în timp ce un steward încearcă fără succes să calmeze spiritele +5   FOTO
Doi suporteri rivali se măcelăresc, în timp ce un steward încearcă fără succes să calmeze spiritele

Articol de , - Publicat luni, 12 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 12 august 2013 00:46

Sute de scaune de pe cea mai mare arenă din România au zburat între fanii dinamovişti şi stelişti prezenţi la meci, în primele incidente serioase de cînd s-a construit stadionul.

După trei Derby de România jucate pe Arena Naţională, aseară s-au produs şi primele incidente notabile. În jur de 100 de suporteri dinamovişti aparţind unei facţiuni a galeriei şi-au cumpărat bilete în zona rezervată steliştilor.

În ultimele zile, fanii "cîinilor" s-au pus la punct şi şi-au achiziţionat tricouri negre, aşa cum le ceruserã fanilor din Ghencea liderii galeriei steliste.

Ajunşi la stadion, nimeni nu a bănuit ce urmează să se întîmple! După ce-au trecut de două filtre de control, "cîinii" au ajuns în peluza sud, rezervată în totalitate rivalilor din Ghencea, apoi au mers în jurul suporterilor stelişti pe care i-au luat pe neaşteptate la bătaie cu pumnii şi picioarele.

Fără să ştie cum să reacţioneze, stewarzii au stat deoparte, dar cînd au văzut că fanii celor de la Dinamo au început să rupă şi să arunce cu scaune şi torţe în stelişti au chemat jandarmii, care au intervenit în forţă.

Sute de scaune din sectorul rezervat steliştilor zburau între ultraşii dinamovişti şi stelişti, multe dintre ele ajungînd chiar şi pe gazon, la doar cîţiva metri de poarta în care Ciprian Tătăruşanu se încălzea.

După mai bine de cinci minute în care ultraşii s-au bătut ca pe stradă, jandarmii au izbutit să-i despartă folosind gaze lacrimogene. După ce au reuşit cu greu să-i scoată pe fanii dinamovişti dintre cei stelişti, stewarzii şi jandarmii au decis evacuarea "cîinilor deghizaţi" din stadion.

Arestări înainte de derby
Poliţiştii şi jandarmii bucureşteni au făcut ieri mai multe controale de rutină la casele de bilete de la stadioanele Dinamo şi Naţional Arena.

În urma verificărilor, mai multe persoane care comercializau bilete la preţuri mult mai mari decît cele de la case au fost arestate şi duse la secţiile de poliţie, unde li s-au dat amenzi şi li s-au confiscat tichetele. Chiar dacă mai erau bilete la case, bişniţarii au crezut că pot da lovitura.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (93)
dash.berlin
dash.berlin  •  03 Septembrie 2013, 12:38
Postat de nutzy9 pe 12 August 2013, 16:38

Multumesc la Dumnezeu!!!!

sa s.yugi __|__ tuturor stelistilor caine s.purcat .

avocatul85
avocatul85  •  14 August 2013, 17:00

Avem 11 eroi multi adversari de rapus Avem un nume vestit Rosu-Albastru culori Avem sange latin, suntem invingatori!!! Tot stadionul striga acum Steaua Tot stadionul striga acum Steaua Fortza Steaua, Fortza Steaua, he, he Fortza Steaua, Fortza Steaua, he, he Fortza Steaua, Fortza Steaua, he, he Fortza Steaua, Fortza Steaua, he, he In fiecare minut, suntem alaturi de voi Cu Steaua pana la moarte castigati pt noi Avem peluza ce striga bine ati venit in infern!!! Iar adversari de frica nu se mai vad pe teren!!! Tot stadionul striga acum Steaua Tot stadionul striga acum Steaua Fortza Steaua, Fortza Steaua, he, he Fortza Steaua, Fortza Steaua, he, he!!!

avocatul85
avocatul85  •  13 August 2013, 00:55

Puteam sa ii umilim dar a fost doar 2-1 ! Sper ca in retur scorul sa fie macar 4-0 ! Am avut cel putin 10 ocazii uriase si penalty ratat! NE trebuie 2 varfuri bune ,urgent dar nu cred ca vine mai mult de un atacant !

Vezi toate comentariile (93)
Comentează