FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Relax » Cum a profitat Flavius Stoican de minivacanţa de trei zile de la Dinamo

Stoican este slim fit după aproape un an petrecut la prima echipă a lui Dinamo +2   FOTO
Stoican este slim fit după aproape un an petrecut la prima echipă a lui Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 03 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 septembrie 2014 21:36

Flavius Stoican a profitat de minivacanţa de trei zile şi s-a retras spre casă, mai exact la Dubova, unde a înotat, a pescuit şi s-a distrat cu familia.

Antrenorul singurei echipe neînvinse din Liga 1, Flavius Stoican, a sărbătorit, mai devreme, un an de cînd este antrenorul primei formaţii a "cîinilor". Tehnicianul de 37 de ani a preluat-o pe Dinamo pe 23 septembrie, însă a profitat de pauza competiţională actuală pentru a fugi trei zile aproape de Turnu Severin, de unde este de loc.

Mai exact, a fost la Dubova, "locul viselor noastre", aşa cum afirmă tehnicianul şi soţia lui, Măriuca. Un ţinut spectaculos pe malul Dunării. Mai mult, în anii ce urmează, familia Stoican ar vrea să investească în această parte a ţării.

Trai bun
"A fost relaxare maximă. Am înotat, ne-am bronzat, am stat la plajă, m-am prefăcut că pescuiesc, am luat masa pe malul Dunării", a povestit Stoican. "Am stat cu băţul pe baltă, nu am fost prea în formă sau peştii n-au vrut să vină la mine. Însă sentimentul de a fi acolo, cu munţii, cu apa, în linişte, a contat mai mult decît orice, mi-am umplut plămînii de oxigen şi mi-am relaxat mintea", a mai comentat antrenorul. Care de aseară a reînceput antrenamentele cu "cîinii", la Săftica.

2 este locul ocupat de Stoican în topul longevităţii actualilor antrenori în Liga 1, lider fiind Cristi Dulca (Gaz Metan)

18 victorii are Flavius ca tehnician al "cîinilor" în Liga 1 în 32 de meciuri. Mai are 8 remize şi 6 eşecuri, golaveraj 51-31

"Am fost în multe locuri spectaculoase pe acest pămînt, inclusiv pe insule exotice, de vis, dar Dubova rămîne locul meu preferat, acolo unde vin şi îmi încarc bateriile. Nu l-aş da nici pe Bora Bora, nici pe Seychelles" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

"Cea mai mare captură a fost un peşte de 2 kilograme. Am făcut şi o poză, dovadă, pentru cei de acasă. Nu l-am prins eu, ci vecinul, dar mi-a permis să fac fotografie cu el. Eu sînt pescar amator, de amorul artei. Merg cu familia, la pescuit, de relaxare, nu să fac concurs" (Flavius Stoican, antrenor)

INBOX:
- Dorin Mateuţ: "Noi tratăm toate partidele cu seriozitate şi sperăm să rămînem neînvinşi cel puţin în acest tur, să arătăm că sîntem o echipă competitivă şi cu dorinţă de victorie. Doar aşa putem ajunge pe podium".
- Alexe rămîne pînă la iarnă la Dinamo, împrumutul atacantului de 24 de ani la AEL Limassol a picat.
- Dinamo a programat un amical pentru sîmbătă, la Ştefăneşti, cu echipa locală, care este în liga a treia.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 01:47
Postat de rizocel pe 03 Septembrie 2014, 12:28

apaaraaaaaaa COSMIN MOTI !!! Vctorie !!!!!

esti incorigibil, pe bune..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 01:46
Postat de balzabucu pe 03 Septembrie 2014, 19:16

SUNTETI NEBUNI. MI-AS DORI SI EU DAR ESTE FOARTE, FOARTE, FOARTE, FOARTE, FOARTE, FOARTE, FOARTE, FOARTE,FOARTE,FOARTE,FOARTE,FOARTE,FOARTE, FOARTE, FOARTE, FOARTE, FOARTE, FOARTE,FOARTE,FOARTE,FOARTE, GREUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

..)) ce ai vere ?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 01:46
Postat de portardelegenda pe 04 Septembrie 2014, 04:16

cat mai costa un articol d"asta de promovare ?

puscariabila memelusha are mercurialele la ea, o gasesti la Bulau, intreaba la poarta.)

Vezi toate comentariile (20)
Comentează