FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - ASTRA 0-0

FOTO Remiză fără fotbal la Botoșani! Astra termină turul de campionat cu doar 13 puncte, departe de locurile de play-off

FOTO: Ionuț Tabultoc +6   FOTO
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2016 22:22

FC Botoșani și Astra Giurgiu au remizat la capătul unui meci destul de modest, cu puține faze de poartă. 

VEZI LIVETEXT PARTIDA

Moldovenii au controlat partida, însă nu s-au remarcat prea mult în ofensivă. Nici astralilor nu le-a mers jocul, cele mai mult faze oprindu-se în apropierea careului advers.

FC Botoșani a urcat peste Gaz Metan și Dinamo în Liga 1 și este pe locul 4, la 7 puncte de liderul Steaua.

Astra a ratat ocazia de a se apropia de locurile de play-off. Are doar 13 puncte în 13 partide și este la egalitate cu Concordia Chiajna.

Echipele:

FC Botosani: Iliev - Dimitrov, Miron, Burca, Musat - Willie Barbosa, Vasvari (cp), Cucu - Golofca, Istvan Fulop, Astafei

Astra Giurgiu: Silviu Lung - Alexandru Stan, Fabricio, Oros, Morais (cp) - Boubacar, Sapunaru - Alexandru Ionita II, Budescu, Kortzorg - Alibec

 

 
 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
valyomanyd
valyomanyd  •  25 Octombrie 2016, 00:00
Postat de juliusmad pe 24 Octombrie 2016, 22:55

dinamo e echipa mare, daca ii bate chiajna sau ASA, e blat :))

Voi ,superiorilor, de ce ati facut blat cu ASA ?:)))...Pana nu o sa va taxeze un arbitru ( bine ,sunt sanse spre ZERO) nu o sa mai castigati nici macar un meci ! De cand ati primit moka 11m cu Craiova , nu ati mai castigat ! :)))

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  24 Octombrie 2016, 23:01
Postat de observator_federal pe 24 Octombrie 2016, 22:55

Botosanenii au scandat "Be-ul" la sfarsitul meciului... Parca ar avea alergie la echipele tehnice sau, poate, au alta viziune despre fotbal. Oricum, multa forta fizica si "elan" in jocul lor, depinde mult daca arbitrul le permite duritatile...

Te referi la intrările de mahala ale jucătorilor astrei sper. ... cele pe care le poți vedea in rezumat chiar acum pe digi !

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  24 Octombrie 2016, 22:59
Postat de eugen76_pan pe 24 Octombrie 2016, 22:38

m-a pus dracu sa ma uit la circul asta de meci cu bufoni

Stai sa vezi la dinamo - astra ce circ o sa fie :)))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează