FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Revoltă vişinie în Giuleşti » Fanii Rapidului au acoperit stadionul cu mesaje anti-Copos

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 23 mai 2013 21:19

Suporterii Rapidului şi-au pierdut răbdarea cu George Copos.

Aceştia au acoperit intrările de la Stadionul Giuleşti cu mesaje de susţinere pentru jucători şi anti-Copos. Revolta fanilor vine după ce administratorul judiciar al clubului i-a acuzat pe jucători, numindu-i principalii vinovaţi pentru situaţia dramatică a Rapidului. Giuleştenii nu au primit licenţa şi nu mai au nici o şansă să rămînă în Liga 1 după ce planul de reorganizare din dosarul de insolvenţă al clubului a fost respins.

George Copos a promis şi el că va da suporterilor acţiunile Rapidului, dar pînă în momentul de faţă nu a făcut nici un demers în acest sens.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (39)
apparte99
apparte99  •  25 Mai 2013, 00:22
Postat de sadim3ro pe 24 Mai 2013, 09:02

copos vrea sa dea datoriile nu clubul, daca se poate cineva sa si plateasca ca sa ii ia datoriile, ca doar sunt datorii "vedeta"acum.

hahahaha bun comentariul.

ucluj2011
ucluj2011  •  24 Mai 2013, 15:27
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Chiar ESTE cea mai frumoasa galerie de la noi , afost dintotdeauna , inca dinainte de a va infiinta voi... si cei mai frumosi suporteri. Ironia ta fortzata , este demna de mila. Intre suporterii Rapiduluisi voi este distanta ca de la Cer la Pamint si asta o stie o lume intreaga... cel putzin cei care au habar macar 1% de fenomenul fotbal.

rapeed
rapeed  •  24 Mai 2013, 10:48
Postat de hafenbar2005 pe 23 Mai 2013, 23:18

Sunt stelist, dar nu OAIE. Rapidul nu trebuie sa moara! Este o echipa cu o bogata traditie si indiferent de vinovatii de situatia in care a ajuns, merita sustinuta. Un gand bun pentru Mincea, cel care stia sa aprecieze suporterii ADEVARATI, indiferent de echipa pe care o sustineau. Orice echipa poate ajunge in situatia Rapidului, care a avut in trecut suporteri de mare calitate: artisti si scriitori care au facut cinste acestei tari. Indulgenta este una din nobilele calitati si m-as bucura daca mesajul meu ar fi receptat cum se cuvine. Pentru ca nu am suportat niciodata "caratorii de mingi" , multumesc jucatorului de exceptie Pancu pentru devotament si clarviziune.

Daca ar fi toti stelistii ca tine ... lucrurile ar sta altfel ! Si nu numai stelistii. Toti suporterii din Romania indiferent de echipa pe care o sustin. Bravo !

Vezi toate comentariile (39)
Comentează