FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO FOTO Rivaldinho a fost prezentat la Dinamo! Jucătorul va purta numărul 9

Articol de , - Publicat marti, 07 februarie 2017 08:47

Dinamo a bifat al treilea transfer, pe Rivaldinho, fiul celebrului fost star al Barcelonei, Rivaldo. Acesta se alătură listei pe care se mai află Dielna și Bawab. 

  • Rivaldinho, 21 de ani, a făcut azi vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă și dacă toate analizele ies bine, vârful brazilian va semna cu echipa lui Ioan Andone;
  • În primele declarații pentru presa din România, brazilianul Rivaldinho a comis-o: "Îl știu pe Mutu de la PlayStation. De Hagi nu am auzit". 
  • Rivaldinho a fost prezentat pe site-ul oficial al lui Dinamo și va purta numărul 9 

După ce a terminat primele teste medicale, Rivaldinho a vorbit cu presa despre Dinamo.

"Sunt fericit că sunt aici. Am venit la un club foarte bun. Tata și Adi Mutu mi-au zis să vin aici. Fotbalul românesc are jucători buni și vreau să joc cât mai bine. Știu că Dinamo este un club mare, care a jucat în Europa și are 18 titluri. Este unul dintre cele mai mari din România. Sunt fericit să fiu aici.

Mie îmi place să joc și vârf și în spatele vârfului, dar cel mai bine mă simt ca număr 9. Sunt într-o țară bună, care are jucători buni. Nu am stângul tatălui meu. Sunt dreptaci. Îmi place să dau goluri. Vreau să marchez cât mai mult. Voi munci foarte mult.

Încă nu am semnat. După ce voi face toate testele, voi semna. Dinamo e un club mare și dacă voi face treabă bună aici, multe echipe din lume vor veni să mă vadă", a spus Rivaldinho la INMS.

"Știu că România e o țară mare și cu fotbal bun. Auzisem de România. Sunt fericit că sunt aici. Știam de multă vreme de Dinamo. E un club. Tatăl meu mi-a zis că e un club mare. El mi-a vorbit despre Dinamo, am vorbit cu Mutu și asta m-a ajutat mult. Sper ca totul să fie bine.

Eu aș vrea să joc în următorul meci. Vreau să joc, dar știu că trebuie să mă antrenez mult și va decide antrenor.

Am văzut jucătorii de la Dinamo pe internet, dar nu am reținut numele. Voi vorbi cu ei zilele astea. Sper să mă înțeleg bine cu ei. Despre Andone știu că este un antrenor bun.

Sper ca tata să vină să mă vadă. Mi-a zis că dacă are timp, va veni. Îl știu pe Mutu de la PlayStation. De Hagi nu am auzit" Rivaldinho la aterizarea în București, pentru PRO TV

500.000 €este cota lui Rivaldinho, potrivit transfermarkt.de

De-a lungul carierei, fiul lui Rivaldo a evoluat pentru: Mogi Mirim, Boavista, XV de Piraciaba și Internacional Porto Alegre.

"Eu l-am vrut și în vară. Atunci s-a concretizat transferul lui Nemec și îl aveam și pe Gnohere. Acum a apărut iar această variantă. El are o calitate foarte mare, dar trebuie să vedem cum îl integrăm. Are un joc excelent de cap și o viteză foarte bună. L-am urmărit mult, nu doar o dată. Când ne-a fost propus în această iarnă, am zis că e în regulă și m-am bucurat. Eu zic că va fi un câștig pentru Dinamo pentru că e tânăr" Ioan Andone pentru GSP.RO

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Februarie 2017, 22:19

Wellcome, Rivaldinho !

alexpescaru
alexpescaru  •  07 Februarie 2017, 22:01

Rivaldinho https://www.youtube.com/watch?v=8kO8VOa7afU

zecs93
zecs93  •  07 Februarie 2017, 15:22

poate andone se gandeste sa-l aduca pe cooper ca inchizator, accel jucator care a jucat la OTELUL, ar fi un transfer bun !!!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează