FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

VIDEO+FOTO Rivalitate în peluze la Derby de România! Ambele galerii au impresionat: Dinamo, coregrafie 3D, FCSB, ironii la adresa rivalilor

Foto: Cristi Preda +16   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2017 20:28

Derby de România s-a jucat astăzi și la nivelul galeriilor. Suporterii lui Dinamo din PCH au realizat o nouă coregrafie 3D de senzație înaintea fluierului de start a meciului cu FCSB, de pe Arena Națională, întârziind meciul cu aproximativ 10 minute. Urmărește partida AICI!

"Singura profeție ce nu poate fi contrazisă / Casa cea nouă de Nostradamus prezisă" și "2020 - Din dorința a milioane de oameni se va ridica la Dinamo... stadion fără pistă / 2020 - Din dorința unora care n-au înțeles fenomenul fotbal... Steaua va dispărea", erau mesajele scris de dinamoviști, care au aruncat și cu role de hârtie în teren.

Ultrașii lui Dinamo și Jandarmeria au ajuns la un acord înaintea acestui meci pentru ca fanii roș-albilor să realizeze această coregrafie, dar să nu intre cu materiale pirotehnice pe stadion pentru a evita un dezastru.

Antrenorul Cosmin Contra și directorul sportiv Ionel Dănciulescu s-au arătat extrem de iritați după ce meciul fusese deja întrerupt aproape 10 minute din cauza rolelor de hârtie de pe gazon. Aceștia au făcut gesturi nevoase către galerie, cerând ca fanii să nu mai arunce obiecte în teren și meciul să poată continua.

Steliștii au răspuns pe măsură. Cei 9300 de fani ai roș-albaștrilor au afișat o coregrafie pe care era inscripționată sigla UEFA Champions League cu mesajul: "Nu avem coregrafii sponsorizate, dar jucăm meciuri adevărate".

Cu o oră înainte de startul partidei, oficialii dinamoviști au decis să le mai ofere o mie de tichete celor de la FCSB.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
vicol_vali
vicol_vali  •  03 Mai 2017, 04:30

Frumos, coregrafia galeriei Fostului Club Steaua București pare făcută de MM. Orice om inteligent care știe să citescă a văzut că PCH a arătat un mesaj de susținere pentru echipa actuală a lui Becali. Nici ei, nici noi n-o să mai ajungem în UCL. :).

blatistu49
blatistu49  •  02 Mai 2017, 21:34

FCSB u are niste fraieri prosti ca si Mimi jiji etc

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  02 Mai 2017, 12:10
Postat de sorin_gis07 pe 02 Mai 2017, 12:02

catelusilor, trebuie sa recunoasteti si voi ca niciodata n-ati vrea sa dispara Steaua, pentru ca atunci cand va disparea, voi n-ati mai face o astfel de coregrafie. De ce nu faceti si atunci cand jucati cu Craiova, Astra, Cluj, Viitorul, etc ??? trebuie sa recunostem ca merita nota 10 aceasta coregrafie. Deocamdata adevarata Steaua e dezbinata de un om fara cap pe umeri si fara onoare, care stie da din gura mult, prost si fara rost.

Catelusi???? Pai daca v-au batut niste "catelusi", atunci voi ce sunteti? Ori te pomenesti ca si tu esti unul de-ala care nu stie sa piarda elegant si vorbeste frustrarea din tine!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează