FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ

FOTO România, România! » Peste 35.000 de suporteri au susţinut Steaua la meciul cu CFR

Galeria Stelei a fost din nou la înălţime. +8   FOTO
Galeria Stelei a fost din nou la înălţime.

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 07 octombrie 2012 23:10

Suporterii stelişti nu au scandat nici un cuvînt împotriva Ungariei, iar jucătorii ambelor echipe s-au fotografiat cu un banner antirasism şi antiviolenţă.

Mai bine de 30.000 de fani au venit aseară pe Arena Naţională să fie alături de liderul Ligii 1. 30.000 de oameni care au ascultat sfaturile patronului, dar şi al liderilor de galerie de a nu scanda nimic rasist şi xenofob. Şi teama de o posibilă prezenţă a unei delegaţii de la UEFA care să supervizeze meciul a avut efect.

La staţia de amplificare, mesajul "Rasismul nu e tolerat la meciurile de fotbal!" s-a auzit în mai multe momente. Oamenii au huiduit, au înjurat-o pe CFR, dar nu au făcut nici o trimitere la Ungaria, ţară căreia îi este asimilat clubul din Gruia.

S-a auzit, în schimb, în multe momente, strigat de tot stadionul, la unison, "România, România!". Apoi, pe teren, un banner cu mesajul "Nu violenţă şi nu rasismului!" a fost modul de a-i uni preţ de cîteva secunde pe jucătorii ambelor formaţii.

Ponta la "oficială"
Steliştii au avut aseară un suporter de lux. Chiar prim-ministrul României, Victor Ponta, a dorit să asiste la partida contra lui CFR şi a luat loc la sectorul VIP al arenei. Ponta este cunoscut ca un vechi susţinător al roş-albaştrilor, dar aseară s-a aflat pentru prima dată în tribune la un meci al echipei preferate de la învestirea lui ca prim-ministru.

Tot la "oficială" a fost prezent şi Bănel Nicoliţă. Fostul mijlocaş al roş-albaştrilor e accidentat şi nu poate juca pentru actuala sa echipă, Saint-Etienne.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (48)
simohayha
simohayha  •  09 Octombrie 2012, 08:56
Postat de daniaania pe 08 Octombrie 2012, 12:21

sincer, din cauza oierului pacalici Steaua, nu mai este chiar asa iubita..pacat ca nu are alt patron, altfel ar fii situatia..!! o sa vedeti daca face pasi gresiti ce penal ii din nou pacaliciul..jenant si aseara, mediocru...face de rusine steaua..

Ai dreptate, momentan insa nu avem cum sa-l alungam... Bun,rau, este patron si el da tonul, el taie si spanzura...

darfcar
darfcar  •  08 Octombrie 2012, 19:04

Cati suporteri au avut franaii????Tot 15 ca si la meciul cu Dinamo?

stadionmircealuca
stadionmircealuca  •  08 Octombrie 2012, 12:30
Postat de bluearth pe 08 Octombrie 2012, 06:24

revarsatii din mahalale,auzi romania....pai cfr-ul de unde e? tarani penibilui!

kac ferar vasas kvsc sunt unele din denumirile ***-ului din istoria lor, aia in care obisnuiau sa joace in campionatul maghiar, sa nu uita de chel-ebra galerie kvsc ( aia in care esti roman nu intri, si sa nu uitam de covasneanul arpy.Du-te la scoala!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează