FOTBAL  »  Superliga  »  VEZI IMAGINI

FOTO / Sezonul nunţilor la FC Vaslui

Articol de - Publicat duminica, 06 iunie 2010 00:00

Jivko Milanov şi Raul Costin (foto) au spus “da” în faţa ofiţerului de stare civilă, punînd astfel capăt burlăciei.

Cel mai grăbit a fost Jikvo Milanov. Bulgarul trăieşte de ceva vreme o poveste de dragoste alături de Bisera Mihailov, fiica fostului mare internaţional bulgar Borislav Mihailov, în prezent preşedintele Federaţiei Bulgare de Fotbal. Din relaţia lor a ieşit şi un copil, Nicholas, în vîrstă de aproape doi ani. Cei doi au decis să oficializeze relaţia, prin căsătorie. La ceremonie, care a avut loc la Sofia, au asistat mai mulţi prieteni apropiaţi, dar şi rudele celor doi, prin care şi fratele miresei, Nikolai Mihailov, portarul campioanei Olandei, FC Twente.

Şi mijlocaşul lui FC Vaslui, Raul Costin (25 ani), a semnat pe viaţă cu Alexandra, fostă Bocoş, o tînără din Simeria. Cei doi sunt împreună de patru ani, hotărînd să oficializeze relaţia, avîndu-i ca naşi cuplul Silviu şi Mariana Bălace, colegul lui Raul şi soţia acestuia.

“Este un pas important în viaţa mea. A fost un eveniment de neuitat şi sper sî prind asemenea zile şi cu FC Vaslui. Nu am avut emoţii, doar pixul m-a jenat puţin atunci când am semnat”, a declarat Raul Costin, dupî oficierea cununiei civile, care a avut loc ân parcul Dendrologic din Simeria. La eveniment au asistat aproximativ 100 de persoane, de la prieteni apropiaţi, rudele celor doi, pănî la fotbaliştii din Liga 1, cum ar fi Ducu Ninu, Denis Zmeu şi Adrian Gheorghiu.

Cununia religioasă a avut loc la Catedrala Ortodoxî din oraşul feroviar, iar petrecerea la care au fost invitate 300 de persoane a avut loc la Conacul Archia un stabiliment amplasat într-un cadru natural la opt kilometri de municipiul Deva.

FOTO: Hunedoreanul

 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  07 Iunie 2010, 09:15

Casa de piatra Raul&Alexandra sa fiti fericiti si cit mai repede un junior (lili)

 •  07 Iunie 2010, 00:36

Milanov s-a insurat cu vreo proasta.Ala stie decat bulgara..degeaba joaca in afara tarii .Nu stiu cum se intelegea cu lacatus..ca e praf omul.:))

 •  07 Iunie 2010, 00:00

casa de piatra :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează