FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-1

FOTO şi VIDEO Bourceanu a salvat un punct pentru lider » Rapid - Steaua 1-1, după un derby umbrit de incidente

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2013 23:00

Derby-ul Rapid - Steaua s-a încheiat la egalitate, 1-1. Herea a deschis scorul în minutul 9, iar Bourceanu şi-a salvat echipa de la înfrîngere cu 8 minute înainte de final.

Vezi AICI VIDEO cu cele mai importante faze


Motivaţi de atmosfera superbă din tribune, giuleştenii au avut un start perfect. Herea l-a executat pe Tătăruşanu dintr-o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri şi Giuleştiul a luat foc.

Nervoşi, steliştii erau gata să dea replica. Reghecampf l-a schimbat pe aerianul Georgievski şi a întărit atacul cu Tatu. Dar pînă la pauză doar Rusescu, care a ratat reluarea la centrarea lui Latovlevici, şi Tatu, "cap" peste din 6 metri, au fost şansele de gol irosite de roş-albaştri.

Steliştii au avut mari dificultăţi în a găsi spaţii către poarta lui Pecanha. Aşezaţi foarte bine de Rada, giuleştenii au încercat să lovească pe contraatac.

Reghe a forţat cu Iancu, după ce la pauză îl scosese pe Tănase. Fără un vîrf autentic, liderul s-a mulţumit să scoată mingea în lateral şi să centreze, mingi-pradă pentru Pecanha, sau centralii Abrudan şi Oros. Ca şi în tur, Bourceanu şi-a salvat echipa. Şutul său de la 25 de metri, deviat de Abrudan, a intrat în plasă, 1-1.

Au urmat mai multe incidente, în urma cărora jucătorii oaspeţi au intrat la vestiare şi meciul a fost întrerupt 10 minute. La reluare, mai bine pregătiţi fizic, steliştii au presat, dar n-au reuşit să schimbe tabela, deşi Iancu a fost foarte aproape, bară în prelungiri.

Vezi AICI desfăşurarea liveTEXT

-----------

UPDATE După 10 minute, partida a fost reluată. Citeşte AICI amănunte

UPDATE 22:15 / Centralul Colţescu a oprit meciul după mai multe incidente. Chiricheş a fost lovit de o brichetă aruncată din tribune. Suporterii giuleşteni au aruncat pe gazon şi scaune rupte din tribune. Jucătorii Stelei au intrat la vestiare

UPDATE 20:30 / Debutul meciului a întîrziat 5 minute din cauza torţelor aruncate de fanii rapidişti.

UPDATE 20:05 / Haos general la porţile de intrare la tribuna a doua. Aproape 2.000 de fani cu biletele în mînă sînt ţinuţi în afara stadionului. Aceştia încearcă să intre în arenă înaintea începerii partidei, dar momentan nu sînt lăsaţi.

***

Rapidiştii au creat o tensiune suplimentară prin mesajele războinice adresate steliştilor. "Sînt nişte laşi care cîştigă meciuri aruncînd brichete în teren, au un patron care umblă cu sacoşele de bani pe la adversari", cu aceste cuvinte i-a enervat Nicolae Grigore pe rivalii din Ghencea.

Jucătorii lui Reghecampf au promis că vor adînci diferenţa de locul 2 printr-o victorie în "vulcanul Giuleşti".

Echipele de start:

Rapid: Pecanha - I. Voicu, Oros, Abrudan, N. Vasile - E. Dică, N. Grigore - M. Roman, Herea, Grigorie - Pancu
Rezerve: Drăghia, Al. Coman, Al. Ioniţă I, Al. Ioniţă II, Mardare, Martin, M. Stoica
Antrenor: Marian Rada

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Chiricheş, Szukala, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, Chipciu, Tănase - Rusescu
Rezerve Cojocaru, Gardoş, L. Filip, Prepeliţă, Tatu, G. Iancu, Rocha
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Arbitru: Sebastian Colţescu
Asistenţi: Aurel Oniţă, Vasile Marinescu

 

Derby-ul Rapid - Steaua va fi analizat la Meciul Zilei de la GSP TV, de la ora 22.15. Un fost stelist şi un fost rapidist, Cornel Cernea şi Adrian Iencsi, vor fi invitaţii lui Costin Deşliu.


 

Citește și:

„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Nationala
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
La 38 de ani și niciun minut jucat la Manchester City, a prelungit până în 2025. Explicația incredibilă
Campionate
La 38 de ani și niciun minut jucat la Manchester City, a prelungit până în 2025. Explicația incredibilă
Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO
Nationala
Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (829)
duta_dd
duta_dd  •  15 Aprilie 2013, 14:53

ce sa ceri la o echipa de clovni?... ...sunt meciuri care nu pot fi cumparate sub nici o forma si ...inca nu l-a cununat oierul si pe Copos

hideaki
hideaki  •  15 Aprilie 2013, 11:41
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

"Meciul Steaua-Rapid nu a fost întrerupt pentru că Bozovici nu a sîngerat! Dacă s-ar fi întîmplat asta, Deaconu punea capăt jocului" Alexandru Boc

daveroirl
daveroirl  •  15 Aprilie 2013, 01:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

pai daca zic una si intelegi ce vrei ,pb ta ,nopate buna! nu te mai baga in seama cand nu este cazul ,macar...

Vezi toate comentariile (829)
Comentează