FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CONCORDIA 2-2

FOTO și VIDEO » Continuă nebunia în lupta pentru titlu! Steaua remizează cu Chiajna și RATEAZĂ primul loc!

Foto: Cristi Preda +13   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2015 19:55

Steaua n-a profitat de înfrîngerea lui ASA de pe terenul lui Gaz Metan, scor 0-1, și a terminat la egalitate în partida de azi cu Concordia, scor 2-2. Golurile au fost marcate de Stanciu, Gabi Iancu și o "dublă" a lui Boldrin.

Campioana a deschis scorul în minutul 29, dintr-un penalty obținut de Chipciu. Stanciu și-a asumat răspunderea execuției și a înscris, reușind să ajungă la 3 goluri marcate în ultimele 5 meciuri în care a jucat.

Golul egalizator a venit tot dintr-un penalty acordat de Sebastian Colțescu, în minutul 54. Florea a căzut la un duel cu Guilherme pe linia careului de 16 metri, iar ilfovenii au primit lovitură del a 11 metri. În primă fază Florea a executat penalty-ul și a ratat, însă arbitrul nu fluierase și fotbalistul Concordiei a văzut cartonașul galben. Baciu a decis să schimbe executantul și l-a desemnat pe Boldrin, care a și marcat.

Ilfovenii au preluat conducerea 10 minute mai tîrziu, cînd același Boldrin a executat perfect o lovitură liberă și l-a învins pe Cojocaru.

Roș-albaștrii au egalat după o execuție de senzație a lui Gabi Iancu intrat înainte cu 14 minute în locul lui Breeveld. Mijlocașul a șutat cu piciorul stîng în diagonală din afara careului, iar balonul a lovit bara și a intrat în poartă.

După această etapă, Steaua rămîne pe locul 2, cu 64 de puncte, la o lungime în spatele lui ASA. Chiajna este pe poziția a 11-a, cu 35 de puncte.

Urmărește cu noi liveTEXT meciul!

Vezi VIDEO cu golul lui Stanciu

Vezi VIDEO cu primul gol al lui Boldrin

Vezi VIDEO cu golul doi al lui Boldrin

Vezi VIDEO cu golul lui Iancu

 

Echipele de start

Steaua: Cojocaru - Rîpă, Varela, Toșca, Guilherme - Prepeliță, Breeveld - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Chipciu
Rezerve: Fl. Niță, Luchin, G. Iancu, Rusescu, I. Neagu, Țucudean, R. Enceanu

Chiajna: Fl. Matache - Vagner, Bagarici, Dragarski, Mușat - Maftei - Serediuc, Ad. Cristea, Boldrin, D. Florea - Pena
Rezerve: M. Voicu, Raiciu, Fl. Purece, Ciobanu, Dr. Răducanu, Al. Stan, Fl. Ilie

Meciurile următoare ASA:

ASA - Petrolul
Astra - ASA
ASA - Oțelul

Meciurile următoare Steaua:

Brașov - Steaua
Steaua - Botoșani
CSMS Iași - Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1299)
valiza.epo
valiza.epo  •  11 Mai 2015, 08:50

Coltescu a fost - din nou! - cel mai bun de la FCSB! La fel cum Hategan a fost cel mai bun om al... FCSB la Medias!!

travka
travka  •  11 Mai 2015, 07:53

e numai vina lui Galca, omu nu are treaba cu antrenoratu, el doar tipa de pe margine Hai, hai, hai!!! pai asta face un antrenor? ..... Galca are o idee slaba de fotbal, nu exista la Galca strategie, tactica, nu studiaza adversarii inainte, nu motiveaza jucatorii inainte de meci, incepe o formula in prima repriza, una in a doua repriza si alta la finalul meciului, Galca incepe mereu echipa gresit cu oamenii care nu sunt in forma (oare ce o face la antrenamente? Iancu trebuia titular ieri, nu Chipciu si Tanase, astia trebuie dati afara) si dupa scoate 2 fundasi si joaca cu 3 atacanti, el intelege fotbalul la modu daca vreau sa dau gol bag toti atacantii din lot, daca vreau sa ma apar bag 10 fundasi, omu e sub orice critica, nu stiu sa faca pressing in grup, si daca la 1-0 acasa te tu ca echipa care te vrei campioana faci pasu inapoi contra Chiajnei, PE TEREN PROPRIU, si nu le dai 3-4 pana la pauza e clar ce mentalitate si intelegere are Galca despre fotbal, ps: nu orice jucator e si un antrenor bun, adio Galca sper sa pleci odata ca ne-ai disperat, avem emotii cu Chiajna, cu Rapid, cu Otelu, ne bat toti de 10 etape de nu mai stim, du te frate si lasa-ne, cu Reghe nu stiam cate le dam, 3 sau 4 boabe, cu tine tremuram contra Chiajnei

ortega
ortega  •  11 Mai 2015, 07:17

Bravo ţărănoilor din Chiajna ! Chiar nu mă aşteptam să încurce altă echipă rurală , de pe la Mogoşoaia ... cu ifose de pe lângă cimitir ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1299)
Comentează
Close