FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - DINAMO 2-3

FOTO şi VIDEO Game over la Botoşani » Moldovenii termină invincibilitatea lui Dinamo după un meci spectaculos

Foto: Ionuț Tabultoc +10   FOTO
Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 septembrie 2014 22:59

Dinamo a fost învinsă după 7 etape de FC Botoşani, 2-3, şi rămîne cu 13 puncte în Liga 1. Moldovenii au jucat pentru prima oară sub nocturnă pe stadionul local.

Botoşănenii au fost cei care au trimis primul şut pe poartă, în minutul 26 prin Danci, iar la două minute după această fază a venit şi deschiderea de scor. Martinus a trecut frumos pe lîngă dinamovistul Grecu, i-a pasat în careul mic lui Fulop, iar acesta a înscris.

Flavius Stoican a reacţionat imediat şi l-a trimis în teren pe Gavrilă, acesta luîndu-i locul lui Miranda. Schimbarea făcută de antrenorul dinamovist i-a destabilizat pe moldoveni,iar la 2 minute de la aceasta, Alexe a obţinut un penalty, pe care l-a şi executat, înscriind fără emoţii.

La pauză, Leo Grozavu, antrenorul botoşănenilor, a sărit la gîtul arbitrului Marius Feşnic şi i-a cerut acestuia socoteală pentru penalty-ul acordat dinamoviştilor. Arbitrul nu s-a pierdut cu firea şi l-a trimis în tribune pe tehnician.

Partea a doua a jocului a fost una dominată de culoarea roşie, şi nu e vorba de Dinamo, ci de cartonaşele roşii pe care arbitrul le-a arătat pe rînd lui Fai, în minutul 57, şi lui Bărboianu, cu un sfert de oră înainte de final. Fiecare a primit cel de-al doilea "galben" al meciului şi automat au fost trimişi la cabine.

Golul doi al Botoşaniului a venit în minutul 61, cînd Ngadeu a reluat cu capul o lovitură de colţ şi l-a învins pe Marc. Cu 3 minute înainte de final, Gavrilă restabilea egalitatea şi părea că cei doi oameni în minus nu contau. Dar abia intratul Roussel a adus golul victoriei la un minut de la reuşita dinamoviştilor şi astfel moldovenii deschideau şampania să sărbătorească inaugurarea nocturnei, dar şi victoria împotriva lui Dinamo.

Vezi VIDEO cu golul lui Gavrilă
Vezi VIDEO cu golul lui Ngadeu
Vezi VIDEO cu golul marcat de Alexe din penalty
Vezi VIDEO golul marcat de Fulop
Vezi desfăşurarea liveTEXT a meciului

 

Echipele de start:
FC Botoşani: Curileac – Patache, Ngadeu, Tincu, Acsinte – Vaşvari, Danci, M. Croitoru – Fulop, Hadnagy, Martinus

Rezerve: D. Lazăr – Sg. Oltean, Ivanovici, M. Bordeianu, Browne, Codoban, Ngankam Roussel

Dinamo: Marc – Fai, Ad. Popa, Cordoş, Grecu – Bărboianu, Miranda, Elton – C. Matei, M. Alexe, D. Rotariu
Rezerve: Samoilă – S. Filip, Boubacar, I. Şerban, Firţulescu, Văduva, Gavrilă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (658)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Noiembrie 2014, 23:23
Postat de cainerrosu pe 15 Septembrie 2014, 11:58

joc f slab facut de DINAMO ! Unde sunt fazele incriminate( 2 faulturi in careul moldovenilor la barboianu si Elton ) ca eu nu le am gasit ?

a fost japca.

sonny1182
sonny1182  •  17 Septembrie 2014, 14:46
Postat de laluly_florin pe 15 Septembrie 2014, 07:52

ba moldovene...ai mare dreptate cand afirmi ca n-a fost penalty, sau mai degraba a fost prea usor acordat desi arbitru are acoperire regulamentara... dar nu-ti intele adversitatea asta in exprimarile tale scrise... ai pitici pe creier? lasa ca de la anul o sa comentezi la adresa lui dinamo din postura de privitor din afara fenomenului, poate ai noroc si nu va desfiintati...:))))))))))))))

Avand in vedere ca esti suporterul unei echipe aflate in insolventa , suna cam ciudat comentariul tau .

mihaie
mihaie  •  15 Septembrie 2014, 12:50
Postat de inexistentus pe 15 Septembrie 2014, 09:44

Corectati ba fraierilor scorul ! 3-2, nu 2-3

Scorul inversat e o dorinta a lor!

Vezi toate comentariile (658)
Comentează