FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - RAPID 1-2

FOTO şi VIDEO » Rapidul bate cu 2-1 Viitorul după o primă repriză spectaculoasă

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 01 august 2014 22:59

Partida din etapa a doua a Ligii 1 dintre Viitorul şi Rapid s-a încheiat cu victoria giuleştenilor, dar evenimentele care s-au petrecut în prima repriză au făcut deliciul spectatorilor. Meciul se putea termina încă din minutul 23.După 7 minute de la startul meciului, Mitrea a comis un fault asupra lui Ciolacu în suprafaţa de pedeapsă, iar Emil Dică, revenit la Rapid, a înscris de la punctul cu var. 8 minute mai tîrziu, "alb-vişiniii" au dublat avantajul după un gol superb reuşit de Ciolacu din interiorul careului, mingea oprindu-se în vinclul porţii lui Balauru.

Viitorul lui Bogdan Stelea şi-a arătat colţii în minutul 18, cînd au scăpat pe contraatac, iar portarul Rapidului a faultat în careu. Din păcate pentru jucătorii patronaţi de Hagi, Daminuţă a executat penalty-ul şi l-a ratat.

Jumătatea primei reprize a adus şi golul Viitorului. Marian Stoica a comis un fault în suprafaţa de pedeapsă, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri. Cel care şi-a asumat responsabilitatea executării a fost Bogdan Mitrea, care a reuşit să-l execute pe Bornescu.

Pînă la finalul partidei doar cartonaşele galbene au fost cele care au mai ieşit în evidenţă, rapidiştii fiind îngălbeniţi de 5 ori, iar  Viitorul de 4 ori. Nici cartonaşul roşu nu putea să lipsească, iar în finalul meciului Mitriţă a simulat şi a văzut al doilea cartonaş galben.

VEZI DESFĂŞURAREA LIVETEXT A MECIULUI

Echipele de start:

Viitorul: Balauru - Manea, Ţîru, Mitrea, Puţanu - Daminuţă, Pană- Cîrstocea, Mitriţă, F. Tănase - Năstăsie.
Rezerve: Buzbuchi, Nedelcu, Bonilla, Marin, Nikolov, Perju, Cioablă

Rapid: Bornescu - Tînc, Mera, Iacob, M. Stoica - Săndulescu - Coman, Dică, Negru, Cojocnean - Ciolacu
Rezerve: Drăghia, Lung, Călin, Vasile, Selagea, Roşu, Martin

FAZE VIDEO

Emil Dică înscrie din penalty

Supergol reuşit de Ciolacu

Daminuţă ratează penalty

Mitrea înscrie din penalty

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (285)
magura
magura  •  02 August 2014, 18:33
Postat de ucluj2011 pe 02 August 2014, 12:18

Felicitari echipei Rapid si fanilor ei nemaipomeniti. Bravo baieri.

Multumesc pentru urari. Succes si echipei tale de suflet!

magura
magura  •  02 August 2014, 18:32
Postat de rossonero.bucharest pe 02 August 2014, 06:55

Rapid trebuie sa dispara pentru ca creeaza numai conflicte etnice cu !igani Dinamo nu isi mai are rostul e asociata cu politia de asta de ce ROSSONERO ROSUNEGRU ROUGENOIR ROSCHWARTZ

Inca nu ti-ai dat seama cat esti de penibil? Daca nuuu, mai continua cu astfel de mesaje si vei avea in continuare frigideru' plin de carnitza!!!!!!!!!!!!

ucluj2011
ucluj2011  •  02 August 2014, 12:18

Felicitari echipei Rapid si fanilor ei nemaipomeniti. Bravo baieri.

Vezi toate comentariile (285)
Comentează