FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 1-1

FOTO și VIDEO » Remiză în Ștefan cel Mare » Dinamo rămâne neînvinsă, dar poate pierde locul de lider

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor +20   FOTO
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2016 17:06

Dinamo și Gaz Metan Mediaș au remizat în Ștefan cel Mare, scor 1-1, în etapa a șasea a Ligii 1.

FINAL »  Dinamo - Gaz Metan 1-1
Lazăr '14/Llullaku '40
liveTEXT AICI/VIDEO

Meciul a fost întrerupt timp de câteva minute din cauza suporterilor lui Dinamo, care au avut scandări rasiste. Centralul Andrei Chivulete a permis în cele din urmă reluarea partidei, iar Dănciulescu s-a dus și a discutat cu suporterii dinamoviști.

Prima șansă de gol a aparținut celor de la Gaz Metan, în al doilea minut al meciului, în urma unei respingeri greșite a lui Nedelcearu, dar șutul expediat de Alexandru Munteanu de la marginea careului a trecut pe lânga poarta dinamoviștilor.

Dinamo a deschis scorul după un sfert de oră de joc, prin Vali Lazăr, care a primit o pasă excelentă de la Rotariu și a marcat în poarta goală după ce l-a driblat pe portarul medieșenilor.

Gnohere ar fi putut majora avantajul lui Dinamo doar două minute mai târziu, dar șutul său din interiorul careului a fost respins în corner de Greab. Gaz Metan a replicat prin Llullaku, dar mijlocașul oaspeților a șutat puțin peste poarta lui Brănescu.

Același Llullaku a restabilit egalitatea pe tabelă cu cinci minute înainte de pauză, când a profitat de o greșeală a lui Romera și a șutat din interiorul careului și l-a învins pe Brănescu.

După pauză, Rotariu a șutat mult peste poarta apărată de Greab, după o cursă senzațională în care a trecut de doi apărători adverși.

În minutul 83, Vali Lazăr a obținut o lovitură liberă periculoasă la marginea careului și tot el a executat periculos în fața porții, însă nimeni nu a reluat mingea în plasă.

După remiza cu Gaz Metan, Dinamo ar putea pierde fotoliul de lider în fața Stelei, care întâlnește mâine, la Severin, Pandurii Târgu-Jiu. 

 
 

 

Echipele de start 

Dinamo: Brănescu – Romera, Nedelcearu, Mevlja (cpt), Vl. Olteanu – Hanca, Busuladzici, Palici – D. Rotariu, Gnohere, V. Lazăr
Rezerve: Penedo, M. Popescu, D. Popa, M. Oliva, P. Petre, Dudea, I. Șerban
Antrenor: Ioan Andone

Gaz Metan: Greab – V. Crețu, Trtovac, Susnjar, R. Romeo – R. Zaharia (cpt), I. Cristea – Al. Munteanu, Danci, Llullaku – Axente
Rezerve: Pleșca, C. Petre, Buzean, Gavra, Muth, Lupu, Bic
Antrenor: Cristian Pustai

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (410)
1629280413960765
Ioana Maria  •  27 August 2016, 19:01

AM SI EU O INTREBARE I MI PUTETI SPUNE SI MIE CARE A FOST JUCATORUL U21 AL CELOR DE LA GAZ METAN?

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  27 August 2016, 10:56
Postat de iacobeusebiu pe 27 August 2016, 07:27

Doamne, si multi si prosti (astia care tin cu dinamu), daca nu ma credeti cititi comenturile de mai jos !

MDA ..MARE GHASHTEPT FICISIBI..comenturile ..? FA FICISIBISTA MICA

tonimirea
tonimirea  •  27 August 2016, 08:43

Lotul este foarte slab,cu Rednic si jucatorii lui aveam maxim de puncte, Andone promitea titlul dar intre timp a uitat de promisiuni. Nici FCSBul nu are lot , campionatul e la pamant, suporterii nu ar mai trebui sa finanteze astfel de echipe. Nedelcearu nu are ce cauta la Dinamo.

Vezi toate comentariile (410)
Comentează