FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII TG.JIU 3-1

FOTO și VIDEO Steaua revine pe primul loc » Victorie fără emoții cu Pandurii

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor +20   FOTO
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2016 17:10

Steaua s-a impus cu scorul de 3-1 pe teren propriu în fața formației Pandurii Târgu Jiu și revine pe prima poziție în clasament, la un punct de Viitorul.

VIDEO Steaua - Pandurii 3-1
A marcat: Enache '20, '54 (pen) Pintilii '51/Herea '33
Click AICI pentru liveTEXT!

Enache a deschis scorul pentru roș-albaștri, după 20 minute, când a fost servit excelent de Dennis Man. Fotbalistul de 18 ani a pasat pe culoar, Mrzljak a ratat intercepția, iar mingea a ajuns la Enache, care a marcat cu un șut la colțul lung.

Pandurii a restabilit egalitatea în minutul 33, prin Herea, la capătul unei acțiuni plecate de la o gafă a lui Gabi Tamaș. Fundașul Stelei a ezitat să intervină la mijlocul terenului, iar balonul a fost recuperat de gorjeni. Sânmărtean i-a pasat lui Țucudean la marginea careului de 16 metri, iar acesta i-a trimis lui Herea, care l-a bătut pe Stăncioiu.

Reghecampf a efectuat o dublă schimbare la pauză, când i-a introdus în teren pe Achim și Bourceanu, în locul lui Tamaș și Boldrin.

Steaua a trecut din nou în avantaj, grație unei reușite de generic a lui Pintilii. Căpitanul Stelei a primit mingea în careu de la De Amorim și a șutat imparabil, la vinclul porții lui Stanca.

Doar două minute mai târziu, Steaua a primit penalty la un fault comis de Brânzan asupra lui Momcilovici, iar Enache a bifat "dubla" cu execuție sigură de la 11 metri.

Fotbaliștii antrenați de Reghecampf și-ar fi putut majora avantajul în minutul 68. Bourceanu i-a pasat lui Denni Man la marginea careului de 16 metri, acesta a șutat, însă mingea a lovit transversala.

După meciul de azi, Steaua întrerupe o serie de trei partide fără victorie în campionat, în timp ce Pandurii rămâne pe locul 8, la cinci puncte de Dinamo, prima echipă aflată pe loc de play-off.

Echipele de start:

Steaua: Stăncioiu - Tamaș (Achim '46), Moke, Toșca, Momcilovici - Pintilii (cpt), Ov. Popescu - Enache, Man, Boldrin (Bourceanu '46) - De Amorim
Rezerve: Niță - Jakolis, Aganovici, Enceanu, Onțel
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Pandurii: R. Stanca - Ungurușan, Mrzljak, Pițian, Brânzan - Sânmărtean, Al. Răuță - L. Antal (Hlistei '22), Voiculeț, Ov. Herea - Țucudean
Rezerve: Lazar - I. David, Trifu, Trocan, Pârcălabu, Dodoi
Antrenor: Petre Grigoraș 

 
 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (484)
vanatorul.de.oi
vanatorul.de.oi  •  04 Decembrie 2016, 20:36
Postat de crotalie pe 04 Decembrie 2016, 20:18

Suntem la meci peste 150 de spectatori si privim cu totii cubul amplasat si e bine. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei!

Am auzit ca se vor face valuri chiar daca sunt 150 de spectatori, valuri ca pe Marea Moarta din Iordan

blatistu49
blatistu49  •  05 Decembrie 2016, 08:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spion_kop
spion_kop  •  05 Decembrie 2016, 08:49

eu zic ca emotiile s-au risipit dupa penalty-ul acordat corect de marele arbitru international ... nu-i asa ?!

Vezi toate comentariile (484)
Comentează