FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FC BOTOŞANI 1-0

FOTO și VIDEO Timișoara la primele puncte în acest sezon » ACS a învins FC Botoșani, scor 1-0, și a luat fața moldovenilor

Foto: Adrian Pîclișan +7   FOTO
Foto: Adrian Pîclișan

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iulie 2015 23:21

ACS Poli s-a impus cu scorul de 1-0 pe propriul teren într-un meci din etapa a treia împotriva celor de la FC Botoșani, după reușita lui Elek.

Vezi meciul în format liveTEXT

ACS POLI - FC BOTOȘANI 1-0
A marcat:
Elek 64'

Vezi VIDEO cu unicul gol al meciului

Partida de pe stadionul Dan Păltinișanu a început cu o întîrziere de 28 de minute din cauza problemelor cu viza fotbaliștilor Artean și Curtean (ACS Poli) și Dimitrov de la FC Botoșani.

Pe o ploaie torențială, gazdele au pornit jocul vijelios, însă Raul Costin a faultat în atac și a oprit o fază periculosă. Timișorenii au continuat să se așeze cu toată echipa în ofensivă și tot mai multe baloane l-au căutat pe Elek, dar fără să schime în vreun fel tabela de marcaj.

Același fotbalist de 27 de ani l-a pus la încercare în ultima fază a primei reprize pe Pleșca, însă portarul botoșănenilor a scos în corner mingea care se îndrepta către vinclu.

Unicul gol al partidei s-a marcat în minutul 64, cînd Ianis Zicu a centrat de pe partea stîngă, mingea a ajuns la Elek, iar atacantul timișorean l-a executat din cădere pe goalkeeperul moldovenilor.

După această etapă, ACS Poli a urcat pe locul 9, cu 3 puncte, în timp ce FC Botoșani a coborît pînă pe poziția a zecea, cu doar două puncte.

Echipele de start:

ACS Poli: Pap - Belu, Luchin, Scutaru, D. Popescu - Melinte, Llorente, Hernandez (Sarmov 87') - Boldea (Bărbuț 26'), Elek (Rufino 73'), Zicu
Rezerve: Kirschstein, Goga

FC Botoșani: Pleșca - Plămadă (Brata 71'), Cordoș (Robertson 65'), Miron, Acsinte - Cucu (Gonzalo 46'), Costin - Ivanovici, Vașvari, Neziri - Hadnagy
Rezerve: Avram, Martinus, D. Roman

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
749913671784643
Razvan Marcel  •  28 Iulie 2015, 12:24

Urat joc,de arbitri ce sa mai spui,cand vezi un scutaru cum il loveste in fata ta,si nu ei masuri,e urat

scorpiongab
scorpiongab  •  28 Iulie 2015, 08:40
Postat de zecs93 pe 28 Iulie 2015, 00:02

sa speram ca vor veni relaxati si sa-i prindem intr-o zi mai nefasta pe cei de la acs poli timisoara etapa care va veni, FORZZA DINAMOO, insfarsit sper sa redevenim acolo sus, momentan urcam si suntem la baza muntelui ( jos) la final sper sa ridicam steagu pe EVEREST !!! :D

relaxati ... nerelaxati Dinamo are obligatia sa-i bata. Sunt foarte slabi. Daca Botosani juca cu titularii nu vedeau niciun punct. Si asa au avut noroc ca marele arbitru i-a iertat de un penalty si un rosu.

whitemanblue
whitemanblue  •  28 Iulie 2015, 00:14

Meciul a fost un SF de liga 1 care rar s-ar putea vedea prin Djibouti sau Sudanul de sud...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează