FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO 2-2

FOTO şi VIDEO "Tocaţi" de arbitrul Radu Petrescu, roş-albii au plecat cu un punct de la Ploieşti » Petrolul - Dinamo 2-2

foto: Cristi Preda +7   FOTO
foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 30 martie 2014 22:26

Răzvan Lucescu bifează un nou rezultat de egalitate ca antrenor al "lupilor". Petrolul - Dinamo s-a încheiat 2-2, "dublă" Albin, supergol Bărboianu şi autogol Guilherme.

Vezi VIDEO

Prima repriză a fost făcută praf de arbitrul Radu Petrescu. Mai întîi, centralul a acordat greşit un penalty în debut pentru ploieşteni, din care Albin a deschis scorul. A urmat egalarea prin golul senzaţional al lui Bărboianu, de la 35 de metri.

La 1-1, Radu Petrescu a refuzat două lovituri de pedeapsă pentru dinamovişti, ceea ce a provocat proteste vehemente din partea lui Flavius Stoican, care a fost trimis în tribună.

Albin a reuşit "dubla" şi Petrolul a intrat la cabine în avantaj. Gafa lui Guilherme, care şi-a trimis în proprie poartă centrarea lui Grecu în 6 metri a readus echilibrul pe tabelă. Nici una dintre echipe n-a mai riscat şi s-au mulţumit cu cîte un punct.

Petrolul e pe 3 şi menţine o diferenţă de 7 puncte în faţa lui Dinamo, locul 4.

 

Desfăşurarea liveTEXT


Echipele de start:

Petrolul: Pecanha - Beţa, Geraldo, Hoban, Guilherme - Mustivar, De Lucas - Priso, Albin, Walter - Camara
Rezerve: Bornescu, Manasse, Zicu, Achim, Romario, V. Morar, Tamuz

Antrenor: Răzvan Lucescu

Dinamo: Naumovski - Bărboianu, D. Grigore, Ad. Popa II, Grecu - Elton, I. Şerban - V. Lazăr, D. Rotariu, St. Filip - Bilinski
Rezerve: Bălgrădean, H. Crişan, Boubacar, D. Buia, Velici, J. Thomas, Ţucudean

Antrenor: Flavius Stoican

Arbitru: Radu Petrescu
Asistenţi: Sebastian Gheorghe, Ovidiu Artene

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (953)
reddogsv
reddogsv  •  31 Martie 2014, 08:43

. Dar nah, in cazul nostru la omul sarac nici boii nu trag! Mai avem mult de tras pana la vremuri mai bune. Mi-ar parea rau chiar si pentru stelisti sa pateasca asa ceva!

reddogsv
reddogsv  •  31 Martie 2014, 08:42

Când gresesti odata e de inteles, de 2 ori iti pui semne de intrebare, iar când gresesti de 3 ori in faze cheie numai intr-o singura directie nu e altceva de cat INTENTIE, iar antecedentele acestui arbitru ne dau toate motivele sa credem ca nu e decat JAF la drumul mare ( meciul cu Bistrita de acum 2 ani, 2 pen refuzate, Cu Petrolul la acel 1-2 , un pen refuzat, plus alte meciuri ale altor echipe pe care le-a facut PULBERE! Ma intreb ce ar fi fost daca era Mister Razvanel sau Reghe in situtatia asta? Ar fi urlat televiziunile vreo 2 saptamani. Ca nu iti place de o echipa e treaba ta, dar gandeste-te si la oamenii care muncesc pt familiile lor, pt tinerii astia carora le pui plumb in picio

plischi
plischi  •  31 Martie 2014, 06:47

pentru a fi in ton cu comentariile referitoare la partida de ieri - comentarii care privesc si cultura sfeclei de zahar sau nasterea prematura dupa 15 luni de gestatie (!!) - ma voi referi exclusiv la jocul de aseara spunand ca mazarea poate fi recoltata si din apa, daca bagi cate un bob de orez in fiecare bob de mazare.

Vezi toate comentariile (953)
Comentează