FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - STEAUA 1-2

FOTO și VIDEO Victoria renegaților » Steaua câștigă la Severin cu CS U Craiova grație golurilor lui Pintilii și Enache

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor +17   FOTO
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 februarie 2017 16:59

Steaua a câștigat meciul jucat la Severin cu CS U Craiova, scor 2-1, într-un meci în care a condus de două ori. Golurile au fost marcate de unii dintre cei mai criticați fotbaliști ai roș-albaștrilor, Pintilii și Enache, iar CS U ajunge la 7 meciuri directe fără victorie cu Steaua.

VIDEO »  CS U Craiova - Steaua 1-2
A marcat: Zlatinski '34 (pen.)/Pintilii '24, Enache '79
*Zlatinski a ratat un penalty în minutul 10
Click AICI pentru liveTEXT!

Oltenii au început meciul în atac și au ratat prima ocazie importantă în minutul 9, când Andrei Ivan a profitat de o eroare a lui Moke și a reluat spre poartă, dar Tamaș a intervenit în ultima clipă și a îndepărtat pericolul.

Un minut mai târziu, Tamaș l-a faultat în careu pe Andrei Ivan, la o fază la care fundașul Stelei câștigase inițial prim-planul. Execuția lui Zlatinski de la 11 metri a fost însă parată de Niță.

Steaua a deschis scorul în minutul 25, grație unei execuții de excepție a lui Pintilii. Aspru criticat de patron după meciul cu Voluntari și mazilit la Severin, după ce Reghe i-a luat banderola și i-a dat-o lui Alibec, mijlocașul a reluat din prima, din voleu, de la aproximativ 20 de metri, și l-a învins pe Calancea.

Gabi Tamaș a mai faultat o dată în careu în minutul 32, la un duel cu Bancu, iar Zlatinski nu a mai ratat și a restabilit egalitatea.

Repriza a doua putea fi umbrită de o accidentare horror a lui Dimitrov. Fundașul a căzut în gât după un duel cu Momcilovici, însă și-a revenit rapid. O scenă greu de privit l-a avut protagonist și pe Tamaș, care și-a luxat degetul după un duel cu Andrei Ivan (detalii + FOTO AICI).

Inspirația lui Reghecampf s-a dovedit decisivă. Introdus pe teren la pauză în locul lui Bălașa, Enache a adus victoria Stelei cu aproximativ zece minute înainte de final, după o centrare excelentă a lui De Amorim.

Steaua rămâne pe locul al doilea în Liga 1 și se distanțează la cinci puncte de CS U Craiova. Pe olteni îi așteaptă două dueluri dificile în ultimele două etape din sezonul regulat, în deplasare cu Dinamo și pe teren propriu cu Gaz Metan.

Echipele de start:

CS U Craiova: Calancea - Dimitrov, Kelici, Acka, Briceag - Popov, Zlatinski, Băluță - Nuno Rocha, A. Ivan, Bancu
Rezerve: Mingote, Madson, Mateiu, Barthe, Bucurică, R. Petre, Fajici
Antrenor: Gheorghe Mulțescu

Steaua: Niță - Bălașa, Tamaș, Moke, Momcilovici - Ov. Popescu, Pintilii - Jakolis, Achim, De Amorim - Alibec
Rezerve: Stăncioiu, Muniru, L. Filip, Fl. Tănase, Boldrin, Gnohere, Enache
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

 
 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (313)
aius
aius  •  19 Februarie 2017, 13:45

Nicio vorba despre arbitraj!?De ce nu s-a dat cartonas galben la primul penalty,si de ce O.Popescu ,nu a luat rosu la faultul asupra lui Kelic!?Alooooooo....presa?

aius
aius  •  19 Februarie 2017, 13:42

Gafe:Tamas 2-Calancea2.Scor final=2-1 ,asta a fost !

815309251857881
Popa George  •  19 Februarie 2017, 09:01

CE FACURATI, MUICA?IARASI PIERDURATI PRAZUL?

Vezi toate comentariile (313)
Comentează