FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI

FOTO Soluţii în apărare şi la mijloc » Vaslui a rezolvat încă două transferuri!

Anej Lovrecic
Anej Lovrecic

Articol de - Publicat sambata, 06 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 06 iulie 2013 21:50

FC Vaslui a reuşit să perfecteze transferurile polonezului Jakub Wilk şi al slovenului Anej Lovrevic. Cei doi sunt deja în cantonamentul galben-verzilor din Austria, unde au efectuat primele antrenamente sub comanda lui Ilie Stan.

Anej Lovrecic are 26 de ani nu şi-a prelungit contractul cu Olimpia Ljubljana, fiind adus la Vaslui liber de contract. El evoluează pe postul de fundaş central, însă poate fi folosit şi mijlocaş la închidere. Lovrecic a jucat şi în seria A, la Lecce, în sezonul 2007-2008, unde a bifat doar un singur meci. În campionatul sloven are jucate 153 de meciuri şi a marcat 29 de goluri.

Jakub Wilk are 27 de ani se află şi a evoluat ultima oară la Zalgiris Vilnius. Polonezul evoluează pe postul de mijlocaş stânga, iar Ilie Stan are nevoie de el pentru a umple golul lăsat, în special, de Nicuşor Stanciu, transferat la Steaua.

“Ne dorim să mai aducem încă un fundaş dreapta şi un atacant. Prioritate va fi transferul unui fundaş dreapta, post unde suntem descoperiţi. Sperăm ca până luni să rezolvăm şi acest aspect. Avem mai multe variante, însă rămâne să ne decidem şi să ajungem la o înţelegere cu respectivul jucător”, a spus Dragoş Iftime, preşedintele executiv al FC Vaslui.

În afară de Wilk şi Lovrecic, vasluienii i-au mai adus în această vară la echipă pe portughezul Nuno Viveiros şi pe românul Fabian Himcinschi.

Încă o remiză pentru Ilie Stan

Ilie Stan are mari probleme în ofensivă, bifînd cea de a doua remiză albă din cantonamentul din Austria, de această dată performeră fiind formaţia de ligă secundă din Germania, FC Ingolstadt.

FC Vaslui încă nu are apetit ofensiv. După jocul modest cu Volga Novgorod, a urmat un altul la fel de confuz, de această dată în faţa formaţiei de ligă secundă din Germania, FC Ingolstadt. Şi acest amical s-a încheiat fără gol, scor 0-0, al doilea consecutiv din stagiul de pregătire din Austria. Ilie Stan a intrat în alertă, după ce în cele patru jocuri disputate pînă acum a reuşit să marcheze o singură dată şi încasînd patru goluri. Tehnicianul Vasluiului le-a cerut şefilor să îi aducă de urgenţă un atacant la echipă, noua achiziţie, Fabian Himcinschi, neconfirmînd în jocurile în care a fost folosit.

Următorul joc al galben-verzilor este programat luni, 8 iulie, cînd vor întîlni pe Terek Groznîi, formaţie ce activează în prima ligă din Rusia.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
gurrittza
gurrittza  •  18 Iulie 2013, 14:52

job part time ca si reporter sportiv in Vaslui. Cei interesati sa trimita scrisoare de intentie la [email protected] in limba ENGLEZA. Limba engleza si cunostinte despre fotbal sunt obligatorii.

haxor
haxor  •  10 Iulie 2013, 02:10
Postat de fefeluta pe 08 Iulie 2013, 19:08

se spune pont, retardatule!

;-))))

thumbzilla..
thumbzilla..  •  09 Iulie 2013, 01:28
Postat de moldovean pe 06 Iulie 2013, 22:57

Shi prost iesti wai. Ieu is moldovian. Jur da asha scriu ca-mi plashi mnii sah scriu asha. Ieu nu ca curvili aistiea cari fug di accientu lor wai

:)))))

Vezi toate comentariile (44)
Comentează