FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO » SomnoNilă :D » Cînd toţi trag tare, Costea rezistă cu greu să n-adoarmă la antrenamente

Articol de - Publicat marti, 19 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 19 iunie 2012 17:44

Cel mai scump atacant din lotul roş-albaştrilor şi-a păstrat stilul din stagiunea trecută, continuînd să fie distrat.

Cele trei şedinţe de pregătire pe zi pe care steliştii le au la Achenkirch îi epuizează din plin. Unul dintre fotbaliştii care suferă cel mai mult din cauza programului cu trezirea extrem de matinală este Mihai Costea, atacantul scump şi indolent care a "izbutit" în campionatul trecut să-şi enerveze şi colegii, şi antrenorii, şi patronul.

Vîrful pe care Becali a plătit 1,4 milioane de euro în vara trecută, dar care a marcat doar de 7 ori sezonul precedent în toate competiţiile, nu pare să-şi fi schimbat deloc atitudinea. La antrenamentul de ieri dimineaţă, Costea cel mic a fost fotbalistul care a căscat cel mai mult, asta deşi antrenamentul era unul extrem de solicitant.

"Nilă" a încercat la un moment dat să se ascundă în spatele mingii medicinale cu care trebuia să lucreze, ca să nu fie fotografiat căscînd. :)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
costinel_rizea
costinel_rizea  •  19 Iunie 2012, 22:46

Esti un ca.cat. si esti de ca.ca.cat.

petru_stelistu
petru_stelistu  •  19 Iunie 2012, 22:07

De data asta nu mai loviti in ziaristi, fiindca au dreptate. Daca avea ceva trofee castigate mai spuneam, dar bineinteles ca nu are. Defapt nici nu are cum sa aiba ceva trofee in palmares la felul cum casca la antrenamente. De aceea e un cascat in timpul jocului, fiindca el asta invata la antrenamente. Acum stiu ce inseamna sa fii fotbalist in Romania. Spun asta fiindca nu e singurul cascat pe care l-am vazut in timpul unui meci de fotbal.

xstream
xstream  •  19 Iunie 2012, 21:28
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

mister cremwursti :))) si rosii ce faceti?:D

Vezi toate comentariile (14)
Comentează