FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO / Steaua Hi-Tech. Bănel dă peste cap aparatele!

Articol de , - Publicat marti, 29 iunie 2010 00:00

Steliştii au efectuat primul antrenament de astăzi începînd cu ora 12:00. Victor Piţurcă şi-a supus jucătorii unui test pe o distanţă de 1.000 de metri, la care roş-albaştrii au folosit aparatul "Polar Team", despre care Gazeta Sporturilor a scris în urmă cu 4 zile.

Aparatul a fost pus la mijlocul terenului, iar Piţurcă a monitorizat parametrii fiecărui fotbalist. Bănel Nicoliţă a avut cel mai bun rezultat la testul de astăzi.

Vezi aici ce ştie să facă aparatul "Polar Team" folosit de Steaua la antrenamente.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
feurdean
feurdean  •  02 Iulie 2010, 13:15

Au fost cam neincrezatori la inceput, dar acum ei cred ca se castiga bani cu adevarat. Iti ofer un program superverificat de multi alti oameni, astfel incat sa incasezi bani tot mai multi. Detalii la email [email protected]

elias_kaca
elias_kaca  •  29 Iunie 2010, 23:28

DAAAAAA E CEL MAI PROST PITURCA... DE AIA A CALIFICAT ROMANIA LA 2 EUROPENE [ULTIMELE 2 TURNEE FINALE LA CARE A FOST ROMANIA]

steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Iunie 2010, 17:21

Pozele 24-25 ar trebui sa aiba titul "Piti si laptopul...baba si mitraliera".

Vezi toate comentariile (10)
Comentează