FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Steaua mecanică » Reghe şi Neubert le-au oferit un cadou neașteptat jucătorilor pentru prima victorie în 2016

Hamroun +6   FOTO
Hamroun "Usain" şi Sulley "Bolt", exerciţii specifice la antrenamentul de ieri dimineaţă

Articol de , - Publicat joi, 28 ianuarie 2016 00:00

Campionii au fost supuşi unor antrenamente fizice chinuitoare ieri dimineaţă, dar antrenorul a trecut zîmbind pe la fiecare să vadă cum lucrează.

Reţeta de succes a unui amical cîştigat este ca a doua zi să urmeze un antrenament fizic extenuant. Cel puţin aceasta este varianta propusă de Steaua. Probabil, elevii lui Reghe nu au fost surprinşi de "cadoul" din partea staff-ului tehnic.

Antrenorul, cel puţin, a fost vizibil satisfăcut de şedinţa de pregătire. A trecut printre fotbalişti, a mai aruncat un îndemn sau o glumă scurtă, le-a zîmbit celor care trăgeau ca la galere, inspectînd de aproape cum sînt ridicate greutăţile sau cum este manevrat TRX-ul.

În schimb, împletind româna cu germana, uneori imperativ, Neubert a fost mai dur, nelăsîndu-i pe jucători să-şi tragă sufletul.
Puţini au fost cei care şi-au permis, la rîndul lor, să schiţeze un zîmbet. Marica a fost unul dintre ei. Fotbalistul nu a jucat contra ungurilor de la Ujpest, dar va reveni pe gazon mîine, cu Sturm Graz.

Ciprian mai are de recuperat fizic, după accidentare, însă rezultatele de pînă acum sînt mai mult decît îmbucurătoare. Muniru şi Hamroun au celebrat în stilul Usain Bolt încheierea en fanfare a unui exerciţiu.

Toşca şi-a încordat gambele sperînd ca, pe viitor, să fie bun de convocare şi pentru echipa naţională, nu doar pentru selecţionata din Antalya. Papp şi Onţel, trăgînd de "sănii", au avut o adevărată competiţie atletică, disputa fiind decisă la foto-finish.

Chipciu a sărit ca o gazelă peste gărduleţe cu gîndul că ar putea reveni de săptămîna viitoare pe teren, în amicale. Şi el se simte în regulă, doar că staff-ul tehnic şi cel medical nu vor să-l forţeze.

S-a refăcut Enceanu

Rareş Enceanu, 21 de ani, o pasă decisivă în toamnă în 14 meciuri, a reintrat în programul normal de pregătire al roş-albaştrilor. Fotbalistul transferat în iarna 2015 de la FC Braşov a avut ceva probleme medicale, de aceea n-a jucat în primele două amicale ale anului. Se speră ca mîine să apară pe teren în repriza secundă a amicalului cu Sturm Graz. Braşoveanul s-a pregătit ieri normal, s-a luat la luptă cu halterele.

"Vreau ca în al doilea cantonament să ne antrenăm şi mai bine decît în primul, care a fost foarte bun. Trebuie să pregătim totul atent, aşa cum am făcut mereu pînă acum"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează