FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA, MÎINE, 21:45, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO Steliştii au fost primiţi cu simpatie la Mediaş

Ciprian Tătăruşanu a fost unul dintre cei mai solicitaţi stelişti pentru autografe +10   FOTO
Ciprian Tătăruşanu a fost unul dintre cei mai solicitaţi stelişti pentru autografe

Articol de - Publicat sambata, 07 mai 2011 00:00 / Actualizat sambata, 07 mai 2011 21:11

Gruparea roş-albastră a decolat de la Bucureşti la ora 17:00, iar după escala de la Sibiu a fost preluată de autocarul clubului care i-a adus pînă la Mediaş, unde fotbaliştii au ajuns în jurul orelor 19:30.

Steliştii au fost aşteptaţi în ploaie de aproximativ 30 de suporteri, care s-au pozat cu jucătorii lor favoriţi în holul hotelului Binder Bubi, un stabiliment de patru stele, unde şi-au stabilit cartierul general.

Sesiunea de autografe s-a încheiat după aproximativ un sfert de oră, interval de timp în care Bănel Nicoliţă le-a oferit cîteva bancnote de 10 lei unor copii care l-au aşteptat la hotel. "Aveţi grijă de bani. Şi noi am crescut cu greutăţi",le-a transmis stelistul.

Gaz Metan - Steaua se joacă mîine seară, cu începere de la ora 21:45, în direct pe DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
gudda1923
gudda1923  •  08 Mai 2011, 00:06

uau :)) senzational !! sa vina si dan diaconescu va rog :)) ..infine..ce naiba e pe akl ?? oameni din galeria lu gazu frumos frumos baieti din partea voastra :)) poate ca pana la urma a facut bine ce a facut horaba :) ce sa zic suporteri steoaie = suporter de rezultat :)) macar de ati sti in ce an s-a infiintat..da poate e prea mult ptr voi..si ajunge sa ziceti banel:|

petrica_pe_gsp
petrica_pe_gsp  •  07 Mai 2011, 23:39

FORTA STEAUA !

gazistu
gazistu  •  07 Mai 2011, 23:32

depinde, nu chiar de toti

Vezi toate comentariile (9)
Comentează