FOTBAL  »  Superliga  »  SESIUNE DE AUTOGRAFE

FOTO Suporterii dinamovişti nu s-au înghesuit pentru autografele favoriţilor

Sesiune autografe Dinamo +5   FOTO
Sesiune autografe Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 13 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2013 17:23

La distanţă de o lună, Dinamo a susţinut o acţiune similară cu cea a Stelei. Jucătorii s-au întîlnit cu suporterii pentru autografe în Regie, la Arena Pub.

 

Prima a fost Steaua, în martie, reprezentată de Szukala, Georgievski, Gardoş şi Tănase, care şi-au făcut intrarea pe imnul Champions League.

Dinamo a fost reprezentată de Bălgrădean, Luchin, Axente, Nica şi Curtean. Însă diferenţa a fost făcută de suporteri. Dacă localul a fost neîncăpător cînd au venit roş-albaştrii, "cîinii" au reuşit să adune puţin peste 50 de fani, restul persoanelor prezente fiind jurnalişti sau oameni care fac parte din staff-ul localului.

Cu toate acestea, steliştii sînt reticenţi cînd vine vorba să interacţioneze cu suporterii după meciuri, nu se opresc pentru autografe şi poze, pe cînd dinamoviştii procedează exact invers.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (9)
alexandru.94
alexandru.94  •  13 Aprilie 2013, 20:28

adevarul ca nici eu nu m-as fi inghesuit sa iau autografe de la unii de care nu prea am auzit..fanii dinamovisti sunt de inteles ca nu au mers sa vada niste anonimi. nimic anormal.

filipy
filipy  •  13 Aprilie 2013, 19:37

Ori cum in Groapa va_necati Pisicelor

stefan_dinamo
stefan_dinamo  •  13 Aprilie 2013, 19:13

hai sa ne aducem aminte cand era steaua pe 5-6 in campionat, cum nu venea nimeni la stadion.sa numai zic de meciuri cu arsenal si bayern cand veneau 10 mii de oameni s-o vada pe prea iubita steaua

Vezi toate comentariile (9)
Comentează