FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Vestiarul "Bailando" » Cum arată grupul rapidiştilor în afara terenului

Gecov, Săpunaru, Cmovs, Garai, Benson, Borda și frații Oriol dau tonul la distracție Foto: Instagram
Gecov, Săpunaru, Cmovs, Garai, Benson, Borda și frații Oriol dau tonul la distracție Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 26 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 martie 2015 21:47

Lotul eterogen s-a sudat surprinzător în vestiarul giuleştenilor, ceea ce a condus şi spre rezultatele favorabile din primele 6 runde ale anului


Grantul are parte de un start de sezon foarte bun, după primele şase etape pierzînd doar un singur meci şi acumulînd 11 puncte. Totul merge ca pe roate la echipă: restanţele financiare s-au achitat, suporterii vin într-un număr foarte mare la fiecare partidă de acasă, iar atmosfera în vestiar este excelentă.
Daniel Niculae, Cristian Săpunaru şi Daniel Pancu au ştiut să îi introducă pe străini în spiritul Rapidului, dar nici aceştia nu au stat deoparte! Spaniolii şi-au pus şi ei amprenta, astfel că după fiecare victorie răsună la cabine cunoscuta melodie "Bailando" a lui Enrique Iglesias.

Deşi sînt nu mai puţin de 7 naţionalităţi în Giuleşti, jucătorii au găsit limba engleză ca pe o cale de mijloc pentru a se înţelege şi a menţine voia bună în lot.


"Atmosfera este excelentă! Cînd ajungem în vestiar după ce cîştigăm un meci punem muzică, aşa sărbătorim noi. Melodia «Bailando» a lui Enrique Iglesias este hit în Giuleşti, toţi o fredonează"
Aritz Garai, mijlocaş Rapid

"Cu toţii ne înţelegem foarte bine, de la jucători, la antrenori şi chiar la masori! Cu Tomas Josl mă înţeleg cel mai bine, dar, sincer, nu fac diferenţa între români şi străini"
Milos Buchta, portar Rapid

"Avem un grup de nota 10! Ca să ne înţelegem vorbim toţi în engleză. Cu cei din ţara mea şi cu românii comunic cel mai mult dintre colegi"
Edu Oriol, mijlocaş Rapid

Cifră
3 victorii, 2 egaluri şi o înfrîngere au strîns rapidiştii în retur


https://www.youtube.com/watch?v=6I7fZvWWHUA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
scorpionul1923
scorpionul1923  •  31 Martie 2015, 09:53
Postat de aldan pe 27 Martie 2015, 01:29

Galeria Rapidului este singura care canta, nu doar scandeaza! Nu cred ca ar fi o problema sa introduca si "Bailando" in bogatu-i repertoriu! Melodia are pasaje intregi ce ar putea fi adaptate cu succes si pe versuri de suflet visiniu! Si uite asa mai adaugam o pagina la fascinanta istorie a Rapiduletului! Am putea-o numi "curentul renascentist ceho-spaniol" pe baza de parfum proaspat de "Sapun de Zaragoza", livrat de faimoasul brand "Nico & Panco italiano"! FZR!

ha ha ha +1 :))))))))))

altona
altona  •  27 Martie 2015, 22:28
Postat de ochi_ager pe 27 Martie 2015, 07:25

Ce ”Bailando”? Ce Iglesias? Ce Săpun? Nămol, măi, Nămol! Hitul reprezentativ rămâne ”Dupe treizăjdoi dă ani”. Ce frumos l-ar cânta Godfroid și Mark Burke în frangleză... Așa, băieți, cântați, dansați. Dați-l dracu` de fotbal, că vedeți unde vă duce: obligatoriu înainte. Spre B...

Ti-am mai spus, hit-ul respectiv va fi interpretat de Piti Talent. Dar va mai trebuiesc douazeci de tentative pina sa sperati. Pina atunci, tine minte: FCSB- Rapid 0-1, Gecov, min 61.

scandautor
scandautor  •  27 Martie 2015, 22:10
Postat de ochi_ager pe 27 Martie 2015, 07:25

Ce ”Bailando”? Ce Iglesias? Ce Săpun? Nămol, măi, Nămol! Hitul reprezentativ rămâne ”Dupe treizăjdoi dă ani”. Ce frumos l-ar cânta Godfroid și Mark Burke în frangleză... Așa, băieți, cântați, dansați. Dați-l dracu` de fotbal, că vedeți unde vă duce: obligatoriu înainte. Spre B...

S-a cam terminat cu tine, este? Te-ai dereglat si nu doar ca te-nvarti ca pan-acuma-n gol, ca o juma' de scrotum intr-o galeata, mai nou invarti si aceleasi doua-vorbe-trei-pr.ostii, indiferent de articol, indiferent de subiect, indiferent cati raman indiferenti la incercarile-ti scrasnite. Ce ti-e si cu invatatul asta pe de rost... daca-ti ocupi cei cativa neuroni cu o serie de cuvinte care ti s-au parut la un moment dat "percutante", nu-ti mai ramane material pentru datile viitoare. Si te pui pe mod repeat, ca sa-ti consolidezi penibilul. Bravo!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează