FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO + VIDEO Corespondență din Slovenia » Circuit de forță la antrenamentul lui Dinamo » Jucătorii s-au motivat exemplar: "Îmi vine să rup coarda asta!" :)

FOTO: Alex Nicodim +20   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de , - Publicat vineri, 16 iunie 2017 18:22

Aflați în cantonamentul din Slovenia, "câinii" și-au continuat în această după-amiază antrenamentele intense comandate de Cosmin Contra și de preparatorul fizic Javi Reyes. 

Jucătorii au efectuat un întreg circuit de forță pe platoul din fața hotelului unde sunt cazați. Contra le-a solicitat jucătorilor să facă mai multe exerciții cu benzile TRX, care erau legate de copaci, cu corzi elastice, să urce în pantă precum trupele comando, jucătorii executând și exerciții de poziționare la o balustradă.

 
Antrenament Dinamo

Imagini de la antrenamentul lui Dinamo de azi:

Posted by Gazeta Sporturilor on 16 Iunie 2017

Astfel, Cosmin Contra a dorit ca jucătorii să aibă un antrenament fizic intens. Nemec chiar a fost auzit în timpul ședinței de pregătire spunându-i lui Romera: "Îmi vine să rup coarda asta!".

Fiecare jucător a realizat câte trei tururi complete de circuit, aceștia terminând antrenamentul în ploaie și în aplauzele preparatorului fizic spaniol Javi Reyes. 

În stagiul de pregătire, din perioada 15 iunie - 6 iulie, "câinii" vor disputa și cinci meciuri amicale, dintre care patru au fost deja programate:

  • 21 iunie: Dinamo vs NK Osijek (Croația, locul 4);
  • 24 iunie: Dinamo vs NK Lokomotiva Zagreb (Croația, locul 5);
  • 28 iunie: Dinamo vs NK Maribor (Slovenia, locul 1);
  • 2 iulie: Dinamo vs NK Domžale (Slovenia, locul 4);
  • 5 iulie: Dinamo vs FK Anzhi Makhachkala (Rusia, locul 12).

Citește și:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 Iunie 2017, 15:08

bravo, baieti. spor la treburi.

1745flo
1745flo  •  16 Iunie 2017, 22:04
Postat de iosif._vs pe 16 Iunie 2017, 18:38

Stapinul nostru nea gigi va cistiga oricum la TAS toate meciurile cu Dinamo si e bine. Hei hei hei! ! !

Si toate competitiile!

lapusneanul
lapusneanul  •  16 Iunie 2017, 18:53
Postat de wba33 pe 16 Iunie 2017, 18:38

Circuit de forta si ala din stanga are o burta de parca are 70 de ani.

sarmaluta, alibec si bizonul ii fac concurenta ? :) ....cel mai important e ca nea edy, jurnalistul bun la toate , e in doua locuri in acelasi timp, in slovenia si slovacia :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close