FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CS MIOVENI 4-0

FOTO & VIDEO "Roş-albaştrii" cu două feţe » Tănase e al şaselea stelist care poartă mască de protecţie

Cristi Tănase a părut incomodat de mască doar la penalty-ul ratat în startul partidei +4   FOTO
Cristi Tănase a părut incomodat de mască doar la penalty-ul ratat în startul partidei

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 01 august 2011 10:34

Unul dintre fotbaliştii din Liga I care se accidentează în cele mai bizare moduri, Cristi Tănase, a fost nevoit să poarte o mască de protecţie la jocul cu Mioveni, scor 4-0 pentru Steaua. În meciul din Supercupa României contra Oţelului, Tănase a fost lovit cu genunchiul în faţă de gălăţeanul Rîpă în urma unui tackling efectuat de stelist la marginea terenului.

Mijlocaşul "roş-albaştrilor" a suferit o fractură de piramidă nazală, astfel că nu a mai putut continua întîlnirea fiind schimbat după numai 10 minute. Aseară, mijlocaşul poreclit "Dodel" a izbutit să marcheze golul trei al Stelei, în ciuda faptului că a ratat un penalty în startul partidei.

În ultimii 10 ani, au mai existat alţi cinci stelişti care s-au antrenat sau au evoluat pe teren cu mască de protecţie.

Primul a fost atacantul Radu Niculescu, fostul fotbalist al lui FC Naţional fiind nevoit să poarte masca pe durata cantonamentului de la Forban dinaintea sezonului 2001-2002. Niculescu nici nu a mai apucat să joace pentru Steaua în acel sezon, despărţindu-se de gruparea "roş-albastră" înaintea începerii campionatului.

A urmat Sorin Ghionea, care a suferit o fractură de piramidă nazală la meciul retur din Cupa UEFA, ediţia 2004-2005, contra sîrbilor de la FK Zeleznik.

Francezul Habib Habibou a fost nevoit să se protejeze şi el în acelaşi fel după ce a suferit o accidentare horror în timpul unui amical din perioada de pregătire, înaintea returului sezonului 2007-2008.

Următorul pe listă a fost Mirel Rădoi, care a suferit o fractură de pomete în timpul meciului cu Franţa de la EURO 2008. În turul sezonului 2008-2009, fostu căpitan al Stelei a purtat masca, însă de multe ori a renunţat la ea în timpul jocului, deoarece îl incomoda.

Ultimul caz nefericit este cel al lui Mihăiţă Pleşan, actualul mijlocaş al formaţiei ruse Volga Nizhny Novgorod accidentîndu-se într-o partidă cu Astra, pierdută de Steaua la Ploieşti, scor 1-2. Pleşan a suferit o fractură de rebord orbital drept, fiind înlocuit în minutul 14 de Cristi Tănase.

Steaua a învins aseară cu 4-0 pe CS Mioveni, într-o partidă disputată la Constanţa, golurile fiind înscrise de Leandro Tatu, Mihai Costea, Cristi Tănase şi Raul Rusescu. Click aici pentru comentariul liveTEXT al partidei!

VIDEO Click aici pentru a vedea penalty-ul ratat de Tănase!
VIDEO Vezi aici bara lui Bănel Nicoliţă!
VIDEO 1-0! Vezi aici golul marcat de Leandro Tatu!
VIDEO 2-0! Vezi aici golul marcat de Mihai Costea!
VIDEO 3-0! Vezi aici golul marcat de Cristi Tănase!

VIDEO 4-0! Vezi aici golul marcat de Raul Rusescu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
beck.s
beck.s  •  01 August 2011, 12:47

@adi3mutu trebuie sa fi reda.rda.t sa zici ca a fost o inventie a arbitrului penalty-ul din min 5

andy56
andy56  •  01 August 2011, 12:01

umbla vorba-n targ ca promovatii de la mioveni au fost mituiti ciobaneste inainte de meci..... deja e trist sa ne gandim ca oitzele&co au inceput cu aranjamentele din etapa a 2-a! stheoaia = mereu PENIBILI !

maciu19
maciu19  •  01 August 2011, 11:38

poi la ce fete au logic ca le trebuie masca :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează