FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO&VIDEO Şorici + lăutari! » Steliştii au sărbătorit în mod tradiţional victoria cu Astra

Steliștii au organizat pomana porcului imediat după anunțul amînării etapei a 20-a +5   FOTO
Steliștii au organizat pomana porcului imediat după anunțul amînării etapei a 20-a

Articol de , - Publicat miercuri, 12 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 11 decembrie 2012 23:12

Jucătorii Stelei au petrecut aseară după cel mai bun sezon al echipei din ultimii 20 de ani.

Steliştii au bătut Astra şi au terminat la 17 puncte în faţa dinamoviştilor şi la 21 în faţa rapidiştilor. S-au calificat în primăvara europeană şi peste o săptămînă aşteaptă stabilirea adversarei.

Ieri, jucătorii lui Reghecampf au uitat pentru cîteva ore de fotbal şi au petrecut la tăierea porcului într-un local din Snagov. Antrenorul s-a dus special să-l invite şi pe Gigi Becali, dar acesta a refuzat: "Dacă făceau o petrecere la stadion, acolo, la club, mă duceam fără probleme. Cînd am auzit însă că fac petrecere cu lăutari am renunţat să merg. Eu nu mai pot să aud gălăgie, să-mi cînte lăutarii-n cap".

La petrecerea de final de an, Bourceanu şi Tănase s-au încălzit cu ţuică fiartă, Pintilii şi Reghe au fost în frunte la tăierea porcului, în timp ce Vlad Chiricheş a făcut încontinuu poze pentru a le păstra amintire. Bourceanu nu s-a putut abţine şi a mîncat şorici, la fel ca restul jucătorilor.

După ce presa a plecat, steliştii au renunţat să mai stea în frig şi-au dat drumul la petrecere în interiorul restaurantului din Snagov, de unde n-au lipsit lăutarii, preferaţii lui Reghe şi-ai jucătorilor stelişti.

"Am făcut o petrecere aşa cum nu s-a mai văzut! A trebuit să ne bucurăm pentru rezultatele noastre" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (25)
haideusicfr
haideusicfr  •  12 Decembrie 2012, 19:16
Postat de stelistu.batran pe 12 Decembrie 2012, 12:11

Am spus intr-un comment acum 3 saptamani ca n-am mai vazut Steaua sa joace asa (cu cateva exceptii) de 20 de ani! ca stil, viteza, rezultate. BRAVO BAIETI! bagati tare in vacanta de iarna distractii ca meritati din plin! Multumim !!!!

Vomati prin taxiuri ,imbatati'va pana dimineata prin baruri in *compania * lui m*m*-

haideusicfr
haideusicfr  •  12 Decembrie 2012, 19:14

Becali e credincios, e un om bun, a ajutat multa lume. Motivul adevarat dupa mine este ca suntem in perioada Pstului si nu se * face* sa manci sa bei si sa faci galagie- Binenteles ca fiecare face cum vrea ,dar un pic de decenta nu strica . Bravo Becali pentru intrarea in Parlament si pentru ne* participarea la taiatul porucului.

catalinantoneanu
catalinantoneanu  •  12 Decembrie 2012, 14:59

Gigi n-a venit pentru era suparat ca nu l-au lasat pe el sa taie porcul! N-are nici o treaba cu lautarii!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează