FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CS U CRAIOVA 1-2

Brancardieri nervoși, Cîrțu fără Xanax și Săpunaru ieșit la bătaie! Cum a arătat Rapid-Craiova, un meci plin de incidente

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2015 23:00

Rapid a pierdut meciul cu CS U Craiova, 1-2, iar giuleștenii au  şanse mici de salvare de la retrogradare.

La finalul meciului, nervii jucătorilor şi a membrilor din staff-ul echipelor au cedat. La mijlocul terenului s-a format un meleu, iar fotbaliştii s-au îmbrîncit.

Edu Oriol i-a dat dat o palmă lui Bawab, iar lucrurile s-au mutat spre  Cristi Săpunaru. Fundaşul a fost extrem de nervos şi l-a lovit cu capul în gură pe Taher Bawab, care a încercat să riposteze, dar a fost cu greu reținut de coechipieri.

"A fost o mică ceartă, ne-am împins un pic și s-a terminat" Cristi Săpunaru

De-a lungul meciului au mai existat incidente, cînd craiovenii au marcat cele două goluri şi s-au bucurat exagerat, înspre tribuna I a stadionului.

Un alt moment ciudat a avut loc cînd brancardierii Rapidului au bruscat un jucător de la CS U, care se afla accidentat pe gazon. Din acel moment s-a creat o stare de tensiune generală între cele două bănci.

Sorin cârţu, criză de nervi

La finalul meciului, Sorin Cârţu a avut criză de nervi. Acesta a sărit de pe bancă şi a fost potolit cu greu de cei din staff-ul oltenilor. Cârţu a sărit să se bată cu ofiţerul de presă al rapidiştilor.

"Bă, mai bine în Divizia B cu inima, decît în A pentru bani, ca voi!"

 Daniel Niculae a fost implicat alături de ceilalți rapidiști în conflictul de pe teren contra jucătorilor lui CS U Craiova.

Căpitanul Rapidului s-a împins cu unii dintre jucătorii lui CSU, iar în drum spre vestiare a fost luat în vizor de suporterii olteni care au făcut deplasarea, care scandau "Ole, ole, am băgat Rapidu'-n B!".

Atacantul giuleștean s-a oprit în fața acestora și le-a arătat în mod repetat sigla de pe tricou: "Mai bine în Divizia B cu inima, decît în A pentru bani, ca voi!", le-a strigat Niculae.

Altercația de la finalul meciului pierdut contra lui CS U Craiova, 1-2, a plecat de la rapidistul Săpunaru, care a sărit la Bawab.

 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (100)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  18 Mai 2015, 13:41
Postat de steauaucl pe 18 Mai 2015, 12:58

explica cu ce am gresit !!! ce e asa de gresit in cuvântul DESF.INTAREA...???

1. Ca toate programele de calculator, şi programul vostru e mai prost ca cel dinainte... 2. Ca fapt divers, se scrie DESFIINŢAREA, cu 2 II...Partea proastă este că nici măcar nu bănuieşti !

politimisoara1
politimisoara1  •  18 Mai 2015, 09:27

Să fii rapidist a însemnat întotdeauna să suferi. Nu am primit niciodată nimic de-a gata, nu am avut hegemonii ca alții, nu am avut de partea noastră arbitrii, sistemul, n-am impărțit punctele cu alții ca să fie bine, să nu fie rău... Pur și simplu când am ales sa fim rapidiști, sau când am descoperit în noi acest sentiment unic, am știut că vom suferi.

gipsicaretionfipsi
gipsicaretionfipsi  •  18 Mai 2015, 01:23

Ma nu ma intereseaza ca a retrogradat rapidul . Dar Sapunaru ala e un mare animal. Cartonase rosii cat se poate si una doua la bataie. Si vad ca acum il vrea si Iordanescu pe la nationala. Poate o comite si pe acolo

Vezi toate comentariile (100)
Comentează