FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Zbor cu peripeţii » Steliştii au ajuns în Spania după o întîrziere de 35 de minute

Tătărușanu a fost bine dispus și a acceptat fiecare solicitare de a se fotografia cu suporterii +2   FOTO
Tătărușanu a fost bine dispus și a acceptat fiecare solicitare de a se fotografia cu suporterii

Articol de - Publicat vineri, 11 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 10 ianuarie 2013 21:30

Steliştii au întîrziat cu 35 de minute zborul spre Spania, după ce au solicitat rearanjarea locurilor în avion.

Steaua a plecat în cantonament la Benahavis, un sătuc liniştit de lîngă Malaga. Deşi roş-albaştrii se aşteptau ca zborul şi şederea să fie unele fără incidente, haosul a început chiar înainte ca avionul să decoleze spre Malaga, oraş în care au aterizat, într-un final, Tănase şi compania.

Necazurile au venit în urma alegerii modalităţii de deplasare în Spania, oficialii optînd pentru o cursă low-cost de linie, prin compania Blue Air. Fiind o astfel de cursă, steliştii nu au beneficiat de locuri organizate, iar elevii lu Reghecampf au fost distribuiţi răsfirat, pe locuri răspîndite în întregul avion!

Reprezentanţii Stelei nu au fost de acord şi le-au cerut însoţitoarelor de zbor să le permită aşezarea echipei la un loc, iar după negocieri amicale cu posesorii biletelor de pe locurile pe care steliştii au fost redistribuiţi, situaţia s-a rezolvat, iar fotbaliştii au fost trimişi, toţi împreună, în partea din faţă. Probleme de organizare nu au fost, însă întreaga operaţiune a durat aproximativ 25 de minute, avionul fiind "plin-ochi" cu pasageri, lucru care a dus la o întîrziere a decolării cu 35 de minute.

Jucătorii s-au relaxat după ce au ajuns pe locurile lor, scoţîndu-şi la înaintare gadgeturile, fiecare etalînd ultimele noutăţi în materie de telefoane mobile, tablete şi playere de muzică. După aproximativ două ore, MM Stoica a dat tonul la voie bună în avion, acesta trecînd pe la fiecare stelist şi schimbînd cîteva vorbe. Treptat, aproape toţi jucătorii s-au ridicat la discuţii, aceştia punînd stăpînire pe culoarul de trecere.

Una dintre cele mai discrete prezenţe a fost chiar antrenorul Laurenţiu Reghecampf, care a stat retras, concentrîndu-şi atenţia la tableta pe care o avea în dotare.

Tătăruşanu şi Costea, la "siguranţă" :)
Portarul Ciprian Tătăruşanu (26 de ani) şi atacantul Mihai Costea (24 de ani) au fost repartizaţi pe locurile din dreptul aripilor, acestea beneficiind de mai mult spaţiu pentru picioare. Dacă Tătă ceruse de la bun început un loc în acea zonă, "Nilă" a solicitat acest lucru după redistribuirea locurilor. Steliştii au fost atenţionaţi de către însoţitoarele de zbor că locurile lor sînt importante în caz de vreo posibilă defecţiune, ele aflîndu-se în dreptul ieşirii de siguranţă.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
paul.o.53
paul.o.53  •  12 Ianuarie 2013, 02:02

Urmatorul turneu organizat de Gigi este in Turcia si Grecia. Plecarea se va face pe mare ,de la Constanta iar stelistii vor trage la galere , pentru conditie fizica ...

bilaro
bilaro  •  11 Ianuarie 2013, 12:00
Postat de valyomanyd pe 11 Ianuarie 2013, 01:13

Eu daca eram in avion, indiferent ce echipa era, nu ma mutam de pe locul meu :))))) Adica ce , fotbalistii sunt mai cu motz ? :))

Daca au ales low-cost fara rezervare de locuri, ar fi fost onorant sa nu ridice oameni de pe locurile lor, si chiar si-ar fi castigat simpatie daca interactionau cu ei.

nicolas84
nicolas84  •  11 Ianuarie 2013, 11:30

Si ? Si? S-au oprit intre Paris si Berlin sa isi faca nevoile?....Va rog spuneti-ne mai multe.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează