FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fratele lui Cristi Tănase se implică în războiul "decarului" Stelei cu fanii: "Erau 4 oameni în stare de ebrietate care îl înjurau"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 martie 2015 19:01

Fratele lui Cristi Tănase, Ionuţ Tănase, a explicat de ce vedeta Stelei a scuipat spre suporterii Stelei şi deşi condamnă gestul, a încercat să-i găsească scuze. 
"Am fost la meci. La tribuna a 2-a, la tunel acolo. Erau doar 4 persoane în stare de ebrietate. Nu s-a certat cu toată tribuna a 2-a. Eu m-am dus special să văd cine îl înjură. Am fost să văd ce se întîmplă.

A dat două goluri. Cînd am văzut cine e acolo, nu am stat să îmi pun mintea cu ei. În rest, toată lumea l-a aplaudat.

Nu e normal nici ce a făcut Cristi, e un gest negîndit, scăpat. Dar s-a simţit foarte prost, mai ales că ştia că familia lui este în tribună. E şi el om, nu rezistă la nesfîrşit", a spus Ionuţ Tănase la DigiSport.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Martie 2015, 15:09

dodel are dreptate. daca nu era putin ocupat cu sportul, cred ca sarea gardul la ei si ii punea la punct. au scapat, de data asta.

liviu2408
liviu2408  •  25 Martie 2015, 14:49

A procedat f. bine Cristi. Trebuie sa se termine cu injuraturile pe stadioane. Suntem in 2015 nu in epoca de piatra. Este foarte simplu: primesti exact ce oferi.

valiro
valiro  •  25 Martie 2015, 08:29

Cat de greu e sa puneti bodyguarzi care sa elimine pe cei care injura ? E lege, nu ai voie sa injuri, respectati legea.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează