FOTBAL  »  Superliga  »  CFR-GAZ METAN,AZI, 20:30, GSP TV, LIVEVIDEO GSP.RO

Fratele lui Pleşca, eroul din partida cu Mainz, povesteşte: "Mergeam în fiecare zi să îl antrenez"

George şi Răzvan Pleşca
George şi Răzvan Pleşca

Articol de - Publicat vineri, 12 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 12 august 2011 15:38

Fratele eroului din partida cu Mainz, Răzvan Pleşca, prefaţează duelul dintre CFR şi Mediaş din această seară, 20:30, GSP TV, liveVIDEO GSP.RO. George a făcut echipă în tinereţe cu Panin de la CFR, dar şi cu Todea, căpitanul medieşenilor.


George Pleşca a jucat fotbal pînă la vîrsta de 17 ani, dar i-a insuflat fratelui său dragostea pentru sport. Răzvan a fost eroul Mediaşului în urmă cu doar cîteva zile, iar goalkeeperul Gazului a avut un susţinător special: "Răzvan a început să bată mingea încă de mic pe stadionul Vagonul din Arad, care era situat chiar lîngă blocul în care locuiam. Fotbalul era principala noastră ocupaţie la vremea respectivă. Eu jucam portar iar el fiind mai mic s-a luat după mine iar apoi a prins gustul pentru acest post. Mergeam în fiecare zi să îl antrenez şi încă de atunci avea calităţi, apăra foarte bine. Prin clasa a 6-a s-a înălţat ceea ce l-a ajutat foarte mult", a dezvăluit George Pleşca.

Coleg cu duşmanul
În scurta cariera la FC Arad, George Pleşca a evoluat în aceeaşi echipă cu medieşeanul Cristi Todea, dar şi cu ceferistul Cristian Panin. "Eu am jucat la Vagonul iar ei la Strungul iar după ce s-au desfiinţat echipele s-a format doar FC Arad, unde am fost toţi trei colegi. Panin era foarte muncitor, la fel ca şi acuma, stătea după antrenamente să dea centrări, să şuteze la poartă şi să facă exerciţii în sala de forţă. Todea era la fel de rău, însă o răutate din ambiţia de a cîştiga de fiecare dată. Îşi dădea sufletul pe teren, era foarte tehnic, dribla foarte bine şi urca în atac", a explicat George, care a dezvăluit că are o singură favorită pentru partida din weekend dintre CFR şi Gaz Metan Mediaş. "Eu am ţinut mereu cu UTA şi cu echipa la care joacă Răzvan deci nu încape îndoială. Mizez pe Gaz Metan", a conchis fratele lui Răzvan Pleşca.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
bosslife
bosslife  •  12 August 2011, 23:50

bravo gazu.... sa vina A. Viena siapoi Tottenham Hotspur cum vor baietiiiiiii...!!!

adymax
adymax  •  12 August 2011, 16:27

FORZA UTA!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează