FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Frumuseţile din Ştefan cel Mare » Cu ele, Dinamo a ajuns deja în Champions League!

Alina Borcea este topmodel. +7   FOTO
Alina Borcea este topmodel.

Articol de - Publicat duminica, 29 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 aprilie 2012 19:41

Jumătăţile sexy din cuplurile ”cîinilor” i-au îmblînzit pe roş-albi şi i-au convins să stea mai mult pe acasă. În urmă cu cîţiva ani, dinamoviştii erau sufletul petrecerilor şi ocupau primele pagini ale tabloidelor.

A trecut mai bine de un deceniu de cînd Cristi Borcea a lansat vorba celebră "Lăsaţi-ne să ne pregătim de Champions League!". Echipa a ajuns doar pînă la poarta visatei competiţii, adică în preliminarii, fără să joace încă în grupele competiţiei.

Femeile de lîngă dinamovişti însă arată că pot evolua fără probleme la cel mai înalt nivel, frumuseţea lor concurînd cu cea a iubitelor sau soţiilor de fotbalişti din campionatele puternice ale Europei.

La Dinamo sînt cupluri sudate, unele de peste un deceniu. Gazeta îţi prezintă relaţiile care au contribuit la revenirea "cîinilor" în lupta pentru titlu în Liga 1!

Şefa, topmodel
Nunta anului 2011 a fost, în România, cea a lui Cristi Borcea cu Alina Vidican. Peste cîteva luni, proaspăta soţie a acţionarului, fostă model, acum în vîrstă de 29 de ani, îi va dărui bărbatului său primul ei copil. Cei doi se ştiu de mai bine de 8 ani, iar Alina este aproape nedespărţită de soţul ei.

Femeile celor "3 magnifici": Ani de liceu
Nu întîmplător, factorii de echilibru pe teren, Niculae, Dănciulescu şi Munteanu, au relaţii stabile, fiecare cunoscîndu-şi jumătatea în urmă cu peste 15 ani! Marius şi Cristina Niculae, care se ştiu din adolescenţă, sînt căsătoriţi din 2008, iar de vara trecută se bucură de fetiţa lor, Raisa-Elena. Danciu-gol şi Miki au 16 ani de cînd sînt împreună, iar rodul iubirii lor este Diana, puştoaica de 10 ani a cuplului. Alt cuplu vechi: Cătălin şi Dana Munteanu se cunosc de cînd erau colegi de liceu, din 1998, şi au doi copii: pe Sara, doi ani, şi pe Eric, 7 ani.

Media să trăiască!
După escapade diverse, Cristi Pulhac (27 de ani) pare să se fi liniştit alături de Raluca Alexandrescu, cu 4 ani mai tînără decît el. Prietenii cuplului afirmă că cei doi se cunosc din 2009, iar tînăra domnişoară i-a fost alături şi cînd apărătorul juca la Hercules Alicante. Iar moldoveanul a fost sedus de frumuseţea junei atunci cînd a văzut-o într-un pictorial incendiar al revistei FHM! Originară din Constanţa, Raluca a terminat cursurile Facultăţii de Turism din cadrul Universităţii Româno-Americane, iar acum este prezentatoare la Zeus TV.

Bat clopotele de nuntă
Un tip liniştit şi simpatic, Srgian Luchin are alături o femeie pe măsură. Este vorba despre Amelia, care va deveni în vară doamna Luchin. Bănăţeanul şi Amelia sînt împreună de 3 sezoane.

Alice, de pe Facebook în ţara lui "Pufi"
Numărul 1 din poarta "cîinilor", Cristi Bălgrădean, este un internaut serios, găsindu-ţi dragostea prin intermediul Facebook-ului, aşa cum s-a destăinuit. Alice este de vara trecută iubita fotbalistului din Ştefan cel Mare, iar prietenii spun că formează un cuplu solid.

Betty cea sexy
Adrian Scarlatache este unul dintre cei mai trendy dinamovişti. I-a impresionat deja pe colegi cu automobile care mai de care mai extravagante, acum areşi una dintre cele mai sexy iubite din Liga 1. Titular pe diverse posturi, apărătorul are o relaţie cu Beatrice, însă cei doi preferă să stea departe de ochii paparazzilor şi evită să comenteze prea mult despre viaţa lor.

Bijuteria lui Ţucudean
Pînă şi cei foarte tineri şochează prin relaţii statornice. George Ţucudean (21 de ani) impresionează nu doar prin bolizii din curte, ci şi cînd este însoţit, aproape permanent la ieşirile în oraş, de arădeanca lui, Ana Maria Tuduran. Cei doi se ştiu din liceu, de mai bine de 3 ani.

Avocata antrenorului
Şi Dario Bonetti are o relaţie stabilă de mulţi ani cu Anna Maria de Matteo, de profesie avocată. Doamna Bonetti a rămas pentru moment în Lombardia, unde îşi are serviciul, însă se estimează că va veni curînd în Bucureşti. Mai ales că tabloidele din România au speculat faptul că tehnicianul dinamovist ar fi ţinta mai multor frumuseţi locale. Dario are doi copii, un băiat, pe Matteo, şi o fată, pe Benedetta.

15 jucători din lotul primei echipei sînt burlaci, doar 6 fiind căsătoriţi: Kone, Stoica, Munteanu, Dănciulescu, Niculae şi Tameş

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
el_grande_terminator
el_grande_terminator  •  05 Noiembrie 2012, 19:58
Postat de b.and pe 15 Mai 2012, 00:40

nici cu panarama de ALICE nu mii rusine.pacat ca un portar de talia sa a luat cea mai mare pramatie din oras.ce a aruncat altul a luat el...dar cum in cazul femeilor ca ea banul vorbeste ii de sine inteles de ce sunt impreuna...toate celelalte sunt niste doamne,pe cand ea ii,va fi si va ramane o taranca pe veci ;)

auzi, ai cumva idee care e numele de familie a lui Alice? asa de curiozitate :D

b.and
b.and  •  15 Mai 2012, 00:40

nici cu panarama de ALICE nu mii rusine.pacat ca un portar de talia sa a luat cea mai mare pramatie din oras.ce a aruncat altul a luat el...dar cum in cazul femeilor ca ea banul vorbeste ii de sine inteles de ce sunt impreuna...toate celelalte sunt niste doamne,pe cand ea ii,va fi si va ramane o taranca pe veci ;)

titiduru22
titiduru22  •  30 Aprilie 2012, 00:07

Idioata aia a lui Borcea e frumoasa ???

Vezi toate comentariile (14)
Comentează