FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - RAPID 0-0

Fuga peste Dunăre » Ludogoreţ a pus ochii pe trei jucători ai Rapidului

Articol de - Publicat marti, 27 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 27 noiembrie 2012 09:39

Campioana Bulgariei a pus ochii pe trei rapidişti ale căror angajamente expiră la 1 iunie 2013: Teixeira (32 de ani), Roman (28 de ani) şi Surdu (28 de ani)


George Copos nu mai vrea să audă de Rapid şi, cu atît mai puţin, de fotbalişti aflaţi la final de acord cu care să negocieze prelungirea. Astfel, Ovidiu Burcă, Iulian Apostol, Dorin Goga, Daniel Pancu, Filipe Teixeira, Mihai Roman şi Romeo Surdu vor intra la 1 decembrie în ultimele 6 luni de contract şi pînă acum nimeni din conducerea clubului nu i-a contactat pentru a-i chema la tratative. Ultimii trei au intrat deja în vizorul bulgarilor de la Ludogoreţ Razgrad, liderul la zi şi campioana en titre, formaţie unde evoluează şi fostul dinamovist Cosmin Moţi.

Alb-vişiniii sînt de acord să-i cedeze pe aceştia încă din această iarnă şi solicită în schimbul celor trei doar 300.000 de euro, cîte 100.000 pentru fiecare fotbalist! Giuleştenii speră să obţină ceva de pe urma celor trei, avînd în vedere că în vară îi vor pierde gratis.
Teixeira a mai fost dorit în urmă cu două luni şi de Steaua, însă afacerea a picat din cauza comisioanelor mari cerute de impresarii portughezului, dar şi pentru că salariul pe care Gigi Becali i-l oferea nu era mai mare decît cel din Giuleşti.


"Rapidiştii vor să-l dea în Bulgaria pe Teixeira, aşa am înţeles. Echipele mari să se grăbească să pună mîna pe el! E prea bun pentru Liga 1, nu trebuie lăsat să plece"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

55.000 de euro însumează salariile lunare ale lui Teixeira, Surdu şi Roman, sumă pe care Copos ar scuti-o dacă-i va ceda pe cei trei în această iarnă

Gigi trage de Teixeira
Chiar dacă n-a reuşit să-l aducă pe Filipe Teixeira (32 de ani) în urmă cu două luni, patronul Gigi Becali nu s-a resemnat şi intenţionează să-l oferteze din nou în această iarnă. "Îmi place mie şi nu vreau să renunţ la el. N-aş mai vrea jucători bătrîni, dar pentru el aş face o excepţie", a spus Becali în urmă cu o lună de zile.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
supereduardo10
supereduardo10  •  28 Noiembrie 2012, 02:19

nu au oile fotbalit caTeixeira numai un inconstient precum Copos poate sa-l scape

catzulinho
catzulinho  •  28 Noiembrie 2012, 00:08

Daca-l vor lua pe Roman... =))...AUZA_L P"ALA BA CA NU LUAM LICENTA =))

andystar
andystar  •  27 Noiembrie 2012, 19:58
Postat de plischi pe 27 Noiembrie 2012, 07:01

...si de-aia esti suparat?! stii cine moare de grija altuia?

oof saraciile tot pe aici comentand in sus si jos de steaua cand ei sunt vai capu lor pe 7-8 @ ca sa nu ma-i spun un proverb :vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acri :))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează