FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Fundaş de la tineretul Muntenegrului » Gaz Metan a realizat al 3-lea transfer al iernii

sursă foto: gaz-metan-medias.ro
sursă foto: gaz-metan-medias.ro

Articol de - Publicat luni, 18 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 februarie 2013 19:28

Oficialii grupării medieşene au perfectat în cursul acestei zile al treilea transfer al iernii.

După ce Sebastian Cojocnean şi Octavian Drăghici au semnat cu medieşenii înaintea plecării în stagiul de pregătire din Antalya, azi gaziştii l-au transferat pe fundaşul dreapta muntenegrean Aleksandar Radovici.

În vîrstă de 25 de ani, fotbalistul originar din Pancevo, l-a convins pe tehnicianul Gheorghe Mulţescu în testele susţinute săptămîna trecută iar azi a semnat un angajament cu Gazul Metan valabil pe o perioadă de trei ani şi jumătate. Radovici şi-a început cariera la Steaua Roşie Belgrad iar în naţionala U21 a Muntenegrului a bifat două prezenţe.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  19 Februarie 2013, 16:06
Postat de ultras.nationalist pe 19 Februarie 2013, 11:12

transferat la Gazul Metan?:))in fine defapt acest fotbalist abea a bifat 2 prezenta la tineret...un transfer slab,in schimb Cojocnean e un transfer foarte bun!

oricum la ce lot aveti sigur nu sunteti cu mult mai buni ca noi, si ottusi sunteti dinamo

mediash
mediash  •  19 Februarie 2013, 14:43

crezi ca daca era valoros venea la gazu pe un contract de nimic?

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  19 Februarie 2013, 11:12

transferat la Gazul Metan?:))in fine defapt acest fotbalist abea a bifat 2 prezenta la tineret...un transfer slab,in schimb Cojocnean e un transfer foarte bun!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează