FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fundaşi ieftini pe flancuri » Dinamo nu mai aduce pe nimeni în locul lui Pulhac

Nicolae Muşat a făcut primii paşi în fotbal în Ştefan cel Mare
Nicolae Muşat a făcut primii paşi în fotbal în Ştefan cel Mare

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 27 ianuarie 2013 19:37

Dinamo nu va transfera un înlocuitor pentru Pulhac, ba, mai mult, le micşorează salariile apărătorilor stînga din lot: Nicolae Muşat şi Eugen Crăciun.

Cristi Pulhac s-a transferat la Qabala (Azerbaidjan), iar Dinamo nu are de gînd să transfere un alt fundaş stînga, deşi Cornel Ţălnar i-a dorit pe Alexandru Giurgiu, ajuns la Astra, şi pe macedoneanul Mite Cikarski, de la Vardar Skopje.

Roş-albii vor să se bazeze pe soluţiile interne, trei la număr: Nicolae Muşat, Eugen Crăciun şi Ionuţ Burnea. Ba, mai mult, primii doi au fost chemaţi de conducere pentru a-şi diminua actualele înţelegeri. Muşat (26 de ani) a semnat deja un nou acord şi a acceptat o micşorare de contract, urmînd să cîştige 3.500 de euro lunar, cu 1.500 mai puţin decît pînă acum.

Eugen Crăciun (26 de ani) are şi el aproximativ 4.000 de euro lunar, iar şefii îl aşteaptă zilele următoare să semneze un nou acord, cu 1.000 de euro mai mic! La Burnea nu mai este cazul de micşorări, întrucît, conform surselor din cadrul clubului, acesta are sub 1.000 de euro lunar.

În aceste condiţii, Dinamo are unele dintre cele mai ieftine flancuri defensive din Liga 1, deoarece Constantin Nica nu are nici el un contract foarte mare, aproximativ 1.500 de euro lunar.

Mendy, refuzat de regulament
De cînd a plecat Cristi Pulhac, conducătorii lui Dinamo au fost asaltaţi cu oferte pentru acoperirea postului de fundaş stînga. Zilele trecute, roş-albilor le-a fost propus iar, ca şi în ultimele trei perioade de mercato, Gaston Mendy, ultima dată la Petrolul Ploieşti, unde a bifat doar un meci!

Şefii s-au amuzat teribil, transmiţîndu-le agenţilor: "Cum să-l luăm pe Mendy, cînd el a jucat deja pentru Universitatea Cluj şi Petrolul în acest sezon?! Nu permite regulamentul mai mult de două formaţii într-un sezon şi oricum nu sîntem interesaţi!".

41 de meciuri a jucat Eugen Crăciun în Liga 1 în întreaga sa carieră, în timp ce Muşat are 36 de partide disputate

12.000 de euro lunar este salariul lui Srgian Luchin, cel mai mare dintre titulari în acest moment

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  29 Ianuarie 2013, 23:13

eroare. ca de obicei, va da cu rest. dinamo are in probe un brazilian de 21 de ani, fost la vasco da gama si flamengo.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Ianuarie 2013, 15:16

Nica are cel putin 5000 !

radmin_2121
radmin_2121  •  28 Ianuarie 2013, 12:23

craciun si musat? UCL VENIM!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează